به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در مسکن مهر:

یک میلیون و 700 هزار واحد مسکن مهر در کشور به بهره برداری رسیده است

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در مسکن مهر گفت: دو میلیون 300 هزار واحد مسکن مهر درکشور وجود دارد که از این میزان یک میلیون و 700 هزار واحد به بهره برداری رسیده و مابقی تا سال 1395 تکمیل می شود.
کد خبر: ۶۰۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰

خبر اقتصادی - احمد اصغری مهرآبادی در آیین افتتاح پروژه 141 واحدی مسکن مهر شهرستان دشتی استان بوشهر افزود: تامین مسایل زیربنایی و زیرساختی از جمله آب و برق، فاضلاب، تاسیسات عمومی از مشکلات مسکن مهر است.
به گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: برای تامین این زیرساخت ها 56 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که با هماهنگی با معاونت برنامه ریزی رییس جمهوری مقرر شد، بخشی از این اعتبار امسال و مابقی سال آینده پرداخت شود.
اصغری مهرآبادی ادامه داد: همچنین امسال از محل فروش اراضی راه و شهرسازی و اعتبارات دولت دو هزار و 500 میلیارد ریال یارانه به شرکت های خدمات مسکن مهر برای کارهای خدماتی پرداخت شده است.
وی ایجاد مدارس، مساجد، کلانتری و سازمان هایی که خدمات عمومی ارائه می دهند را مورد نیاز مجتمع های مسکن مهر دانست و گفت: برای مجتمع های مسکن مهر در کشور یکهزار و 550 مدرسه طراحی که تاکنون 439 مدرسه آن افتتاح شده است.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در مسکن مهر با اشاره به مساجد مورد نیاز مجتمع های مسکن مهر افزود: 640 مسجد در این مجتمع ها طراحی شده که تاکنون 191 مسجد آن به بهره برداری رسیده است.
اصغری مهرآبادی گفت: همچنین از 155 واحد کلانتری طراحی شده در سایت های مسکن مهر در کشور تاکنون ساختمان 21 کلانتری تکمیل شده است. 
captcha