به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

جمشيد مشايخي سفير سلامت شد

جمشيد مشايخي بازيگر پيشكسوت سينما، تئاتر و تلويزيون ايران سفير سلامت شد.
کد خبر: ۶۰۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۰

خبر اقتصادی - در سي‌امين همايش سلامت و زندگي با موضوع «سلامت سالمندان» كه در تالار ايوان شمس برگزار مي‌شود، جمشيد مشايخي به عنوان سفير سلامت معرفي و تنديس سفير سلامت توسط رياست دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران به وي اهدا مي‌شود.
مشايخي در پيامي كوتاه با تاكيد بر لزوم تكريم سالمندان و احترام ويژه آنان گفت: سالمندي بيماري نيست بلكه مرحله‌يي از چرخه زندگي است كه مسائل رشدي خاص خود را دارد و درعين حال سالمندي با انباشت خردمندي همراه است وفرصتي است كه فرد مي‌تواند تجربياتش را به نسل‌هاي بعد منتقل كند.
سالمندان قابليت‌هاي زيادي دارند. آنان كوله‌باري از دانش و تجربه هستند و بايد از ظرفيت آنها در امور مختلف بهره‌مند شد. وي با بيان اينكه سالمندان نيازمند توجه بيشتر دولت هستند، تاكيد كرد: جمعيت سالمندان كشور رو به افزايش است و برنامه‌ريزي براي اين جمعيت اقدامي كاملا ضروري است تا سالمندان بتوانند در دوران سالمندي خود، شاد و پويا زندگي كرده و به عنوان يك عضو يكپارچه از جامعه تلقي شوند. افزايش دسترسي سالمندان به امكانات درماني، توانبخشي، رفاهي، پيش‌بيني بيمه اجتماعي براي سالمندان و رفع مشكل و دغدغه معيشتي اين قشر را از مهم‌ترين مطالبات سالمندان بيان كرد. 

منبع: روزنامه تعادل
captcha