به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

سهم 56 درصدی صنعت از تسهیلات بانک توسعه صادرات

بانک توسعه صادرات ایران پارسال بالغ بر 44 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت کرده که از این میان سهم بخش صنعت 56 درصد بوده است.
کد خبر: ۶۰۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰
1430557144094_8.jpg

خبر اقتصادی - جلسه مجمع عمومی بانک توسعه صادرات برای سال 1393 با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد و صورت‌های مالی این بانک به تصویب رسید.

برنامه‌های پساتحریم‌ بانک توسعه صادرات
علی صالح‌آبادی مدیرعامل بانک توسعه صادرات در این جلسه با ارایه گزارشی از عملکرد بانک در سال گذشته، از آغاز فعالیت برای برقراری روابط کارگزاری با بانک‌های تراز اول جهان در دوره پساتحریم خبر داد.

وی گفت: بازنگری و اصلاح دستورالعمل‌های داخلی بانک متناسب با شرایط پس از تحریم در دستور و برنامه‌ فعلی بانک قرار گرفته است. از سوی دیگر برای دریافت خسارات ناشی از تحریم بانک اقدامات حقوقی را پیگیری می‌کنیم.

وی در تبیین اهداف کلی بانک برای سال 94 تصریح‌کرد: رشد 27 درصدی تسهیلات اعطایی، رشد 99 درصدی تسهیلات سرمایه در گردش و رشد ضمانتنامه‌ها به میزان 87 درصد از جمله هدف‌های تعیین شده برای امسال است.

افتخارات جدید بانک توسعه صادرات
وی با اشاره به ارتقای چشم‌انداز بلندمدت ارزی بانک توسعه صادرات از وضعیت "باثبات" به "مثبت" توسط موسسه کاپیتال اینتلیجنس پس از مذاکرات هسته‌ای ادامه‌داد: برنامه‌ریزی براساس سند راهبردی ابلاغی توسط وزارت اقتصاد، کسب مقام اول مبارزه با پولشویی بانک توسعه صادرات در بین 33 بانک کشور و کسب رتبه اول بعنوان بنگاه اقتصادی پیشرو در حوزه نظام‌ها و ساختارهای مدیریت سلامت اداری افتخاراتی هستند که یکسال اخیر این بانک به آن نائل شده است.

اولویت‌های اعتباری بانک توسعه صادرات
مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: با توجه به رویکرد بانک مرکزی درباره تامین سرمایه درگردش بنگاه‌های موجود برای تقویت بنیه واحدهای تولیدی به منظور توسعه صادرات تلاش خواهد شد.

وی اولویت‌های اعتباری این بانک را به ترتیب سرمایه در گردش بنگاه‌های صادراتی، تامین مالی صادرات کالا و خدمات، تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای و در نهایت تامین‌مالی طرح‌های جدید اعلام کرد.

راهکار مکمل در کنار افزایش سرمایه بانک
وی در خصوص لزوم افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات یادآور شد: گرچه افزایش سرمایه این بانک از ضرورت‌های توسعه صادرات محسوب می‌شود اما راهکارهای جایگزینی برای ترمیم سرمایه بانک مانند ورود به موضوع صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی در قبال واردات از برخی کشورها و منتفع‌شدن بانک توسعه صادرات از این مقوله موثر خواهد بود.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران با بیان اینکه این بانک پارسال اظهارنظر حسابرسی مورد قبول داشته و صورت‌های مالی مطلوب ارائه داده است، افزود: بانک توسعه صادرات ایران هیچ اضافه برداشتی طی سال 1393 از بانک مرکزی نداشته و حساب این بانک همیشه نزد بانک مرکزی مثبت بوده است.

صالح‌آبادی افزود: نسبت دارایی‌های مازاد بانک توسعه صادرات 16 درصد بوده و پایین‌تر از نسبت تعیین شده بانک مرکزی یعنی 40 درصد است چرا که این بانک به دنبال شرکت‌داری نیست.
captcha