به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

روحانی ایران چک جدید را رونمایی کرد + عکس

ایران چک ۵۰ هزار تومانی طرح جدید و سکه های طلا و نقره جدید در مراسمی با حضور حسن روحانی رئیس جمهوری در نهاد ریاست جمهوری رونمایی شد.
کد خبر: ۶۰۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹
حسن روحانی تبریک

خبر اقتصادی - حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در این مراسم ضمن تبریک سالروز میلاد با برکت حضرت امام رضا(ع) از انتشار ایران چک جدید و سکه طلا که مزین به بارگاه ملکوتی آن امام همام است، ابراز خرسندی کرد و در دفتر یادبود این مراسم نوشت: «تقارن میلاد مسعود حضرت علی بن موسی الرضا(ع) با هفته دولت و انتشار ایران چک جدید موجب رحمت و برکت برای کشور است، ان‌شاء الله».
ایران چک پانصد هزار ریالی نسل جدید که دارای امنیت و کارایی بیشتر برای مبادله نقد در جامعه است، به رنگ آبی و مزین به طرح گنبد و گلدسته حرم آقا امام رضا(ع) در رو و تصویر سقاخانه در پشت آن است.
همچنین بر روی سکه رایج 5 هزار ریالی نیز نقش طرح گنبد و گلدسته حرم حضرت امام رضا(ع) نقش بسته و آلیاژ این سکه از مس، نیکل و آلومینیوم است.
در این مراسم از مدال‌های یادبود میلاد حضرت امام رضا(ع) نیز رونمایی و انتشار شد. مدال‌های یاد شده در قطع 2.5، 5 و 10 بهار است که از سوی سازمان تولید، اسکناس و مسکوت بانک مرکزی ضرب شده است.


captcha