به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

کاهش حمله قلبی با مصرف مرکبات

زنانی که به طور مداوم مرکباتی مانند پرتقال و گریپ فروت مصرف می‌کنند با خطر کمتر حمله قلبی روبه‌رو هستند.
کد خبر: ۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۵

به گزارش خبرگزاری فارس، داده‌های 14 سال تحقیقات انجام شده بر روی ۶۹ هزار و 622 پرستار زن که تغذیه خود را گزارش داده بودند از جمله جزئیات خوردن میوه و سبزیجات یافته هایی را به دست داده است.

خبرگزاری فارس: مصرف زیاد مرکبات خطر حمله قلبی زنان را کاهش می‌دهد

هدف از این مطالعه بررسی تأثیرات فلاوونویدز ماده‌ موجود در میوه‌ها و سبزیها و شکلات بر سلامتی انسان بود.

در حالی که مصرف کلی فلاوونوید در هر 6 گروه یافته شده در رژیم غذایی آمریکا مزیتی را در پیشگیری از سکته نشان نمی‌داد اما آنهایی که تعداد زیادی پرتقال و گریپ فروت را مصرف می‌کردند 19 درصد خطر کمتری از حمله قلبی را نسبت به همتایانشان دارا بودند.

آئین کسیدی، رئیس این تحقیق منتشر شده در مجله قلب آمریکا می گوید مطالعات نشان داده‌ است که مصرف بیشتر میوه‌ها، سبزی‌ها و ویتامین C در کاهش خطر حمله قلبی موثر است.

تأثیر فلاوونویدها از طریق بهبود عملکرد حاملان خونی و تأثیرات ضد تورم آن است.

محققان خواستار تحقیقات بیشتری برای اطمینان در این زمینه شده‌اند و به زنان مصرف بیشتر پرتقال و گریب فروت طبیعی را توصیه کرده‌اند.

captcha