به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

شهرهای بندری سیستان و بلوچستان توان اقتصادی بالایی دارند

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهرهای بندری استان توان بالایی دارند گفت: بندر چابهار تنها به بخش شیلات معطوف نیست بلکه دارای پتانسیل‌های مهم تجاری و اقتصادی است.
کد خبر: ۵۹۰۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
8789.png

خبر اقتصادی - علی اوسط هاشمی بیان کرد: رشد اقتصادی بنادر استان طی دو سال اخیر جهش چشمگیری داشته است.

به گزارش ایسنا، هاشمی تصریح کرد: اگر به بخش صنعت دریایی توجه شود می‌توان نقش اقتصادی بیشتری به این مناطق داد.

استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه خاطرنشان کرد: دولت نگاه ویژه به توسعه بنادر استان دارد و در این رابطه تاکنون اقدامات نوپایی در منطقه شکل گرفته است.

وی رفع مشکلات بیکاری در استان را از دغدغه‌های مهم دولت و مسئولان منطقه بیان کرد و افزود: اشتغال در بحث بنادر و شیلات می‌تواند نقش بسزایی در کاهش آمار بیکار استان داشته باشد.

هاشمی گفت: برای رسیدن به اهداف مد نظر در زمینه توسعه صنعت دریایی باید برنامه‌های بلندمدت در منطقه اجرا شود.

وی به ظرفیت بالای شیلاتی استان بخصوص در چابهار اشاره کرد و گفت: بیش از ۷۰ درصد ماهی مورد نیاز کارخانجات کنسروسازی کشور در این منطقه تامین می‌شود.

استاندار تاکید کرد: فرصت سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی و بخش خصوصی را در بنادر استان باید فراهم کنیم تا از ظرفیت‌های بنادر صیادی استفاده زیادی شود.
captcha