به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
رستگار عنوان کرد:

پیشنهادات گسترده خارجی‌ها برای همکاری‌ با بانک ملت

جلسه هم اندیشی مدیران ارشد بانک ملت و دانشگاه تهران با حضور علی رستگار مدیرعامل بانک ملت و محمود نیلی رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.
کد خبر: ۵۸۸۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰
1433249837886_UTEH_gates.jpg

خبر اقتصادی - در این جلسه طرفین بر گسترش همکاری‌های فی مابین در بخش‌های مختلف بانکی و پژوهشی توافق کردند.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، مدیرعامل بانک ملت، در این جلسه با اشاره به شرایط پیش رو و فرصت ایجاد شده در شرایط پساتحریم ابراز امیدواری کرد که بانک ملت بتواند همچون گذشته پیشتاز ارائه خدمات به اقشار مختلف به ویژه قشر فرهیخته و دانشگاهی کشور باشد.

علی رستگار این بانک را دارای بالاترین حجم منابع ارزی و گسترده‌ترین سیستم‌های الکترونیکی و در رتبه ششم در بین 100 شرکت برتر کشور معرفی کرد و گفت: بانک ملت با داشتن این توانایی‌ها و امکانات می‌تواند خدمات ویژه‌ای را به جامعه علمی کشور ارائه کند.

وی از پیشنهادات گسترده بانک‌های خارجی برای همکاری‌های بانکی با بانک ملت در روزهای اخیر خبر داد.

در این جلسه توافقاتی به منظور ارائه تسهیلات بیشتر از سوی بانک ملت به مجموعه دانشگاه تهران از جمله استادان و دانشجویان انجام شد.
captcha