به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

اپیسر، دو فلش مموری جدید عرضه کرد

کمپانی اپیسر یکی از بزرگترین عرضه کنندگان حافظه در دنیا با تولید فلش مموری‌های فوق العاده کوچک خود با نام های AH 157 و AH116 که الهام گرفته از تصویر یک چوب پنبه کوچک است خود را وارد دنیای مک‌بوک‌ها و اولترابوک‌ها کرد.
کد خبر: ۵۸۶۴۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۰
1438495444302_003-116_Hi-acer0511.jpg

خبر اقتصادی - در حالی که فلش مموریAH 157 با درگاه USB3.0 در رنگهای ترکیبی "سیاه و قرمز" و "سفید و آبی" عرضه شده، در طراحی AH 116 از دو رنگ سفید عاجی و مشکی استفاده شده تا درعین سادگی، زیبایی را به نمایش بگذارد.

به گزارش ایسنا، این دو فلش مموری بسیار کوچک است و تنها 3.7 گرم وزن دارند؛ این دو فلش با حذف کردن اجزای اضافی، زیبایی و سادگی را با هم دارند.

این دو فلش مموری از تکنولوژی COB بهره می‌برند و ضد آب، ضد ضربه و گرد و غبار هستند.

گفتنی است، فناوری COB تقریبا در تمامی جنبه‌ها و بخش‌های زندگی بشر امروز حتی در لوازم خانگی کاربرد دارد.

یک چیپ فلش COB از نظر ظاهری شبیه به فلش‌های USB متداول بازار است. منتها با یک استثنا، می‌توان این فلش‌ها را با ابعادی به مراتب کوچک‌تر از انواع معمول تولید کرد.

فناوری COB یا Chip-on-Board در کارت‌های حافظه، دوربین‌های دیجیتال و گوشی‌های موبایل مورد استفاده قرار می‌گیرد یا در فلش‌های کوچک استفاده می‌شود.

AH 157 با بهره گیری از اینترفیس USB3.0 تا ظرفیت 64 گیگابایت عرضه شده که به کاربر اجازه می دهد 16هزار موزیک MP3 یا 21هزار عکس را با خود حمل کند. ظرفیت‌های 8، 16 و 32 گیگابایت این مدل نیز در دسترس است.

این فلش مموری با تمامی سیستم عامل‌های موجود در بازار سازگاری دارد و با استفاده از نرم افزار رایگان فشرده سازی ACE در این وسیله کاربر قادر است تا ظرفیت فلش مموری را تا 500 درصد افزایش دهد.

محصولات کمپانی اپیسر با گارانتی انحصاری شرکت داده پرداز رایانه متین در سراسر ایران توزیع می شوند.

داده پرداز رایانه متین که پیش از این با داشتن 11 دفتر گارانتی در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، اصفهان، مشهد، بندرعباس، یزد، کرمان، رشت، کرمانشاه و اهواز یکی از بزرگترین شبکه‌های خدمات پس از فروش در حوزه کامپیوتر و موبایل کشور را در اختیار دارا بود، از ابتدای مردادماه،دفتر خدمات پس از فروش خود در شهر کرج را هم افتتاح کرد.
captcha