به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۸
با حكمي از سوي رئيس كل بانك مركزي

دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی شد، فرهاد نيلي نماینده ایران در بانک جهانی

علی دیواندری با حکمی از سوی سیف، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی شد.
کد خبر: ۵۸۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۷


خبراقتصادي - در این حکم رییس کل بانک مرکزی ابراز امیدواری کرده است تا ایشان با استفاده از تجریبات ارزنده خود و بهره گیری و مشاورت اعضای هیات علمی دانشگاه ها، کارشناسان اقتصادی و صاحب نظران نسبت به تقویت، گسترش و ارتقاء سطح علمی پژوهشکده اقدام کنند.
علی دیواندری، مدرک دکتری خود را در رشته مدیریت استراتژیک از دانشگاه تهران اخذ و مدیریت عامل بانک‌های پارسیان و ملت را در کارنامه خود ثبت کرده است.


ديواندري رئيس جديد پژوهشكده پولي و بانكي

شایان ذکر است سیف در حکم دیگری نیز با  قدردانی از زحمات فرهاد نیلی در طول دوره ریاست پژوهشکده، موفقیت ایشان را در ماموریت جدید از درگاه خداوند خواستار شد.
پیش از اين نیلی، مسئولیت این جایگاه را بر عهده داشت که با معرفی شدن به عنوان نماینده ایران در بانک جهانی، دیواندری سکان بازوی تحقیقاتی بانک مرکزی را در درست می‌گیرد.

فرهاد نيلي نماينده ايران در بانك جهاني

captcha