به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

برگزاری جشنواره گیلاس در شمیرانات

فرماندار شمیرانات با تاکید بر لزوم حمایت از باغداران سطح شهرستان شمیرانات گفت: برگزاری جشنواره گیلاس فرصت مناسبی برای نمایش توانمندی باغداران شمیرانات خواهد بود و امیدواریم این دوره سکوی پرتابی برای جذب مشارکت بیشتر و حمایت از کشاورزی در شهرستان باشد.
کد خبر: ۵۸۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳
1430889454841_81567860-6381927.jpg

خبر اقتصادی - عزت‌الله خانمحمدی با معرفی شمیرانات به عنوان شش های تنفسی استان تهران گفت: جشنواره گیلاس در راستای عرضه توانمندی‌ها و قابلیت‌های تولید کنندگان در شمیرانات برپا شده است و این شهرستان نیز تنها به عنوان تنفس‌گاه تهران نیست، بلکه در محصولات باغی مانند گیلاس رتبه اول کیفی و کمی را دارد و به باغداران و کشاورزان عنوان می‌کنیم که دولت و مسئولان به حمایت از آنان پرداخته‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در راستای اجرای سیاست های دولت تدبیر و امید و منویات مقام معظم رهبری و برای افزایش تولید در بخش باغی و کشاورزی سطح شهرستان این جشنواره به مدت سه روز و با 60 غرفه به معرفی محصولات و توانمندی های منطقه می پردازد و امید داریم با اجرای چنین برنامه هایی این ظرفیت به درستی معرفی شود.

وی تاکید کرد: امسال تقاضا برای حضور در جشنواره بسیار زیاد بود تلاش می کنیم در سال های آینده با تعداد بیشتری از تولید کنندگان این جشنواره برگزار شود.

فرماندار شمیرانات غرفه های حاضر در نمایشگاه را متعلق به بانوان سرپرست خانوار، تولید کنندگان و مشاغل خانگی دانست و افزود: این دوره از جشنواره گیلاس با مشارکت شهرداری های فشم، شمشک، لواسانات و جهاد کشاورزی شهرستان برگزار شده است.
captcha