به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

پرويز خوشكلام خسروشاهي قائم مقام رييس كل بيمه مركزي شد

با حكم وزير امور اقتصادي و دارايي پرويز خوشكلام خسروشاهي به سمت قائم مقام رييس كل بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران منصوب شد.
کد خبر: ۵۷۹۴۵
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸

خبر اقتصادی - علي طيب نيا وزير امور اقتصادي و دارايي با صدور حكمي پرويز خوشكلام خسروشاهي را به سمت قائم مقام رييس كل بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران منصوب كرد.
به گزارش اداره كل روابط عمومي بيمه مركزي، متن حكم وزير امور اقتصادي و دارايي به اين شرح است: 
جناب آقاي پرويز خوشكلام خسروشاهي
نظر به تعهد، تخصص و تجربه جناب عالي و با عنايت به ماده ۱۹ قانون تأسيس بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران و بيمه گري و اختيار حاصل از تصميم مورخ/۱۰/۰۳/۱۳۹۱هيأت وزيران، به موجب اين حكم به سمت قائم مقام رئيس كل بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران منصوب مي شويد.
اميدوارم در سايه عنايت پروردگار بلندمرتبه، با همفكري و همدلي كاركنان كوشاي بيمه مركزي و همكاري با نهادهاي تخصصي مرتبط، در نيل به اهداف و برنامه هاي محوله و پيشرفت و تعالي همه جانبه مادي و معنوي دولت تدبير و اميد، پيروز و سربلند باشيد.
همكاري، همدلي و همراهي در اين مأموريت دسته جمعي پيش شرط موفقيت است. عزت، توفيق و سربلندي جناب عالي را در انجام مأموريت هاي محوله از خداوند منان مسألت مي نمايم.
پرويز خسروشاهي دانش آموخته علوم اقتصادي از دانشگاه شهيد بهشتي است و مسئوليت هايي مانند معاون امور اقتصادي و برنامه ريزي سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران، دبير كميته پيگيري و ارزيابي تحقق چشم‌انداز بيست ساله كميسيون چشم‌انداز مجمع تشخيص مصلحت نظام، رئيس كميسيون تخصصي شوراي عالي بيمه، سرپرست معاونت طرح و توسعه بيمه مركزي و مديريت امور برنامه ريزي بانك توسعه صادرات را بر عهده داشته است.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۳
میثم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
0
2
اميدوارم در سايه عنايت پروردگار بلندمرتبه، با حقوق ماهی ..... میلیون تومن با همفكري و همدلي كاركنان كوشاي بيمه مركزي و همكاري با نهادهاي تخصصي مرتبط، در نيل به اهداف و برنامه هاي محوله و پيشرفت و تعالي همه جانبه مادي و معنوي دولت تدبير و اميد، پيروز و سربلند باشيد!............
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۷
1
2
امیدوارم با حقوق پایه ۱۱۵۵۰۰۰ تومان بتونید اموراتتون رو بگذرونید،مسئولین باید قناعت بیاموزند
ناشناس
|
Germany
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۲
0
1
فیش حقوقی .........
captcha