یک شرکت بیمه گر ترک که پیش از این تقاضای خودرا جهت فعالیت در بازار بیمه ایران به بیمه مرکزی ارایه کرد ، در نظر دارد سهام یکی از شرکت های بیمه ایرانی را که در بورس و فرابورس عرضه می شود ،خریداری کند.
خبر اقتصادی -به گزارش ریسک نیوز، شرکت آویوا که در ادریبهشت سال جاری درخواست کتبی خود را برای حضور در بازار ایران به رییس کل بیمه مرکزی تقدیم کرد ، در نظر دارد ، جهت آغاز فعالیت هایش در ایران، سهام یکی از شرکت های بیمه ای فعال در بورس و فرا بورس را خریداری کند.
این شرکت که یکی از مجموعه شرکت های " گروه کمپانی های آویوا " است ، جهت خرید سهام شرکت بیمه ایرانی مجوز های لازم از سازمان سرمایه گذاری و بورس اوراق بهادار را اخذ کرده است.
بر اساس این گزارش ، بر طبق قوانین موجود ، شرکت های خارجی برای ورود به بورس ایران باید مجوز های لازم از سازمان بورس و سازمان سرمایه گذاری را اخذ کنند، در این راستا و طبق قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی که به نحوه فعالیت سرمایه گذاران خارجی در بورس ایران اشاره شده ، فعالیت سرمایه گذاران خارجی ، منوط به دریافت مجوز از سازمان سرمایه گذاری است