به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

قرائتی: ظریف و عراقچی از مسئولان جگردار این مملکت هستند

حجت‌الاسلام محسن قرائتی با قدردانی از شجاعت محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و عباس عراقچی معاون وی، تأکید کرد: این آقای ظریف و رفیقش از مسئولان جگردار این مملکت هستند.
کد خبر: ۵۷۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴
خبر اقتصادی - قرائتی در بحث ضرورت شجاعت مسئولان حکومتی، با بیان اینکه «مشکل ما این است که مسئولان جگردار نداریم»، گفت: البته گاهی استثناهایی هم هست و گاهی افراد جگردار هم بین مسئولان پیدا می‌شود.

به گزارش آنا، وی سپس اظهار کرد: این آقای ظریف و رفیقش، از مسئولان جگردار این مملکت هستند. اینها در سه، چهار جلسه بین مذاکرات، در مقابل جان کری و آن خانمی که در مذاکرات هست، گفته‌اند که وقت نماز است و مذاکرات را قطع کرده‌اند تا نماز را اول وقت بخوانند.

قرائتی ادامه داد: این عین شجاعت است که شما مذاکرات بین‌المللی را قطع کنی برای نماز اول وقت. مذاکرات مهم نیست آنچه مهم است این است که این در ذهن آنها خواهد ماند که اینها برایشان خدا اول است بعد مذاکرات و کار.


captcha