به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

موضع‌ وزیر نیرو درباره احتمال خاموشی و جیره‌بندی آب

درحالی که با گرم‌تر شدن دمای هوا در هفته‌های اخیر مصرف آب و برق در کشور به‌گونه‌ای شده که زمزمه‌های احتمال بروز خاموشی و همچنین جیره‌بندی آب به گوش برسد، وزیر نیرو تاکید دارد که ان‌شالله با همکاری مردم نیازی به این موارد نخواهد بود.
کد خبر: ۵۶۹۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۷
1429710284034_hamidreza dastjerdi -27.JPG

خبر اقتصادی - حمید چیت‌چیان، وزیر نیرو در پاسخ به این سئوال که پیش‌بینی می کنید در سال جاری خاموشی داشته باشیم یا خیر؟ تصریح کرد: متأسفانه مصرف انرژی در کشورمان با استانداردهای تعیین شده ، بسیار فاصله دارد و نشان از مصرف زیاد مشترکین دارد. در صورتی که میزان مصارف را تا حدود 10 درصد کاهش بدهیم، تابستان سال جاری را با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت. تأکید می کنیم که در اوج مصرف (از ساعت 19 لغایت 22) از بکاربردن وسایل برقی پرمصرف جداً خودداری نمایند.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: با اطمینان می توانم بگویم که اگر همراهی مردم و مشترکین در مدیریت مصرف باشد، خاموشی نخواهیم داشت.

چیت‌چیان با اشاره به وضعیت مدیریت تامین و تقاضای آب نیز در پاسخ به این سئوال که جیره بندی آب در سال جاری خواهیم داشت؟ گفت: خیر، ان شاءالله با صرفه جویی همگانی و مدیریت مصرف جیره‌بندی نخواهیم داشت.
captcha