:
كمينه:۲۰.۴°
بیشینه:۲۰.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹

‌نقش‌ "سیر" در عفونت‌ها و مشکلات گوارشی

رئیس جهادکشاورزی شهرستان سوادکوه گفت: طرح الگویی سبزیجات سالم ویژه زنان روستایی برای توسعه کشت محصول سیر که نقش ارزنده‌ای در بیماری‌های عفونی و مشکلات گوارشی دارد، در شهرستان سوادکوه اجرایی می‌شود.
کد خبر: ۵۴۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲


عکاس/ سهیل رحمانی خانقاهی
خبر اقتصادی - علیرضا مرادیان ‌با اشاره نقش ارزنده "سیر" در تغذیه اظهارکرد: با در نظر گرفتن نقش ارزنده سیر در تغذیه انسان به صورت تازه‌خوری، خواص دارویی، نقش موثر آن در درمان انواع عفونت‌ها، مشکلات گوارشی، برونشیت، ورم‌های چرکی، همچنین اهمیت استفاده موثر از زمین‌های زراعی و به ویژه مستعد بودن منطقه کسلیان سوادکوه برای کشت این محصول در قالب طرح الگویی سبزیجات سالم ویژه زنان روستایی در سایت‌ها و برنامه‌ریزی‌های مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان به این محصول به طور خاص توجه شده است.

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: سیر بومی منطقه کسلیان مقاومت زیادی به شرایط محیطی داشته و نسبت به آفات و بیماری‌ها مقاوم است.

این مسئول افزود: با توجه به میزان کم، مصرف سموم می‌توان گفت که سیر تولید شده در این منطقه در دسته محصولات سالم یا همان ارگانیک می‌گنجد.

رئیس جهاد کشاورزی سوادکوه گفت: سطح زیر کشت این محصول در منطقه کسلیان حدود 30 هکتار با متوسط عملکرد 15 تن در هکتار است که با اجرای برنامه‌های آموزشی، ترویجی و همچنین ارتباط موثر بین کشاورزان و کارشناسان این مقدار افزایش می‌یابد.

مرادیان در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به کشت آسان سیر، معمولا بانوان منطقه با تولید این محصول در درآمدزایی برای خانوار نقش موثری داشته، همچنین با توجه به کیفیت بالای این محصول و تولید مناسب در واحد سطح، میزان کشت آن در طی سال‌های اخیر افزایش یافته است.