:
كمينه:۱۱.۵۱°
بیشینه:۱۱.۹۹°
به‌روز شده در: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۸

جوانان روستایی آموزش‌های کارآفرینی می‌بینند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران نبود مهارت و فن را از جمله علل افزایش انگیزه و گرایش به مهاجرت روستاییان دانست.
کد خبر: ۵۲۵۹۲
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۰
194-3.jpg

خبر اقتصادی - حمیدرضا خانپور اظهار کرد: توانمندسازی و ارائه آموزشهای مهارتی به جامعه روستایی موجب افزایش تولید و اشتغال پایدار در این جوامع می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی راه‌اندازی تعاونی‌ها و واحدهای فعال اقتصادی در روستاها را نیازمند آشنایی با دانش‌ و مهارت دانست و گفت: جوانان روستایی اغلب از سطح مهارت کمتری در این زمینه برخوردارند در حالی که با کسب مهارت لازم می‌توانند تعاونی‌ها و کسب و کارهای کوچک برای خود راه‌اندازی کنند.

مدیرکل ‌آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران کمرنگ بودن مهارت آموزی، بیکاری، نبود امکانات، کمبود درآمد، زرق و برق شهری و عدم توجه به بخش کشاورزی را از مهمترین علل مهاجرت روستاییان برشمرد.

خانپور از برگزاری دوره‌های آموزش کارآفرینی و ارائه مشاوره‌های شغلی به روستاییان به منظور جلوگیری از گسترش مهاجرپذیری شهرها و افزایش تولیدات روستاها خبر داد.

به گفته وی روستاییان مستعد آموزش و تولید هستند و شناسایی ظرفیتها و پتانسیل‌های جامعه روستایی از اولویتهای ارائه آموزشهای مهارتی است.