به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

صالح آبادی: عزم جدی برای حل مساله با 1+5 وجود دارد

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران گفت: عزم جدی برای حل مساله ایران با گروه 1+ 5 وجود دارد اما باید تمام وضعیت های پیش رو، مانند تداوم تحریم و یا برای رفع کامل آن باید برنامه خاص داشت.
کد خبر: ۵۱۵۲۷
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰

خبر اقتصادی - علی صالح آبادی تصریح کرد: چنانچه تحریم ها لغو شود، باید ساختار، چینش نیرو و فرآیندها در این بانک مورد بازنگری قرار گرفته و تغییر یابد.

به گزارش ایرنا، صالح آبادی افزود: تشکیل کمیته آمادگی اقدامات پس از تحریم در بانک امر مهمی است که کارشناسان بخش های مختلف باید در آن حضور یافته و به بررسی فرایندها و ساختار بانک بپردازند.

وی با اشاره به لزوم نوآوری در عرصه مدیریت بین الملل بر حفظ چارچوب فعالیت بانک در زمان تحریم تاکید کرد و گفت: گرچه عزم جدی برای حل مساله وجود دارد، اما باید برای تمام وضعیت های پیش رو مانند تداوم تحریم و یا رفع کامل آن برنامه خاص داشته باشیم.

علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی پس از صدور بیانیه مطبوعاتی سوئیس گفته بود، شرایط اخیر کشور ارتباط نزدیکی با موضوع تحریم ها دارد، اما ساده انگارانه است که تصور شود با حذف تحریم ها، همه مشکلات کشور حل می شود.

به گفته وی، مشکلاتی که طی چند سال اخیر به شدت با آن دست به گریبانیم و در گذشته هم کم و بیش با آن مواجه بودیم، سه دلیل عمده دارد ساختار اقتصادی نامتعادلی که از سال های قبل از انقلاب به ارث رسیده؛ تداوم وابستگی اقتصاد به نفت در سال های پس از انقلاب و سیاست های اقتصادی نادرستی که طی سال های گذشته اعمال شد، شرایط را وخیم تر کرد.

گفتنی است، بیانیه مشترک مذاکرات هسته ای ایران و 1 +5 سیزدهم فروردین ماه به وسیله محمدجواد ظریف وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران و فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در دانشگاه پلی تکنیک لوزان سوییس قرائت شد که طبق آن همه تحریم ها علیه ایران پس از انجام اقدامات عملی از سوی تهران لغو خواهد شد.
captcha