به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۸

مستمری بازنشستگان افزایش می یابد

وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: مستمری بازنشستگان طبق سنوات گذشته و ‌بدون هیچ مشکلی افزایش خواهد یافت.
کد خبر: ۵۰۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۴
عبدالرضا شیخ الاسلامی روز سه شنبه در حاشیه برگزاری جشن تقدیر از قهرمانان پارالمپیک بهزیستی در تالار وحدت تهران، افزود: دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز هیچ مشکلی در افزایش مستمری بازنشستگان ایجاد نخواهند کرد.
وی ادامه داد: مستمری مددجویان نیز در سال جاری افزایش یافته و سازمان بهزیستی پس از طی مراحل قانونی مابه‌التفاوت آن را به حساب آنها واریز خواهد کرد.
وزیر تعاون و کار در پاسخ به سوالی مبنی بر لغو حکم ˈسعید مرتضویˈ از ریاست سازمان تامین اجتماعی، گفت: بنده هنوز این حکم را ندیده ام و در این مورد اطلاعی ندارم.
وی تاکید کرد: ما مرد قانون هستیم و در مرز قانون عمل می‌کنیم.
شیخ‌الاسلامی درباره اقدامات مشاوره ژنتیک که توسط سازمان بهزیستی در نقاط مختلف کشور انجام می‌شود نیز گفت: تلاش می کنیم این اقدامات را در سطح کشور گسترش دهیم.
وی با بیان اینکه در برخی از نقاط کشور بنیاد‌های پیشگیری از معلولیت راه‌اندازی شده، ‌افزود: زوجین قبل از بچه‌دار شدن می‌توانند با مراجعه به مراکز مشاوره در سطح کشور از خدمات این مراکز استفاده کنند.
شیخ الاسلامی درباره انتقاد برخی از مراکز درمانی و داروخانه‌ها بخصوص بدهی بیمه‌ها به آنها، افزود: این امر نگران‌کننده نیست زیرا زمانی که داروخانه ها و یا مراکز درمانی اسناد خود را برای سازمان بیمه‌گر جهت دریافت مطالباتشان ارسال می کنند، زمانی طول می‌کشد تا این امر انجام شود.
captcha