رئیس سازمان حفظ نباتات گفت: میزان خسارت آفات به محصولات زراعی و باغی در ایران از نرم جهانی کمتر و بین 25 تا 30 درصد است.
خبر اقتصادی - محمد علی باغستانی در جریان بازدید از اراضی کشاورزی بروجرد با اشاره به اینکه میزان خسارت آفات به محصولات زراعی و باغی دنیا 30 تا 40 درصد است، اظهار کرد: کمتر بودن میزان خسارت آفات در ایران نسبت به جهان نشان از تلاش شبانهروزی کارشناسان بخش کشاورزی است.
به گزارش ایسنا، مدیر جهاد کشاورزی بروجرد نیز در این بازدید گفت: کار مبارزه با آفت سن مادر گندم در سطح 6000 هکتار و مبارزه با علف هرز در سطح 10 هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد انجام شده است و پیشبینی میشود این میزان به 18هزار هکتار افزایش یابد.
رضا امینی افزود: با توجه به اینکه پارسال کار مبارزه با آفت سن گندم و علف هرز به بهترین شکل ممکن انجام شده است امسال سطح کمتری از مزارع نیاز به آفتزدایی دارند.
وی اظهار کرد: تلاش بر این است که در سال جاری از سم کمتری نسبت به سالگذشته در مزارع کشاورزی استفاده شود.