به‌روز شده در: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۸
وزیر بازرگانی هند خبر داد:

استقبال هند از پیشنهاد ایران برای تشکیل منطقه آزاد تجاری مشترک

وزیر بازرگانی هند اعلام کرد در سفر اخیر خود به تهران مقامات ایرانی پیشنهاد تشکیل منطقه آزاد تجاری با این کشور را ارائه داده‌اند که همین امر می تواند راه دستیابی هند به بازارهای اروپایی و آفریقایی را هموارتر سازد.
کد خبر: ۵۰۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۵
خبرگزاری فارس: استقبال هند از پیشنهاد ایران برای تشکیل منطقه آزاد تجاری مشترک

خبر اقتصادی -  وزیر بازارگانی هند پس از بازگشت از تهران اعلام کرد مقامات ایرانی پیشنهاد تشکیل منطقه آزاد تجاری با هند را در این سفر به وی داده‌اند.

به گزارش فارس، این وزیر  هندی که برای حضور در اولین جلسه کارگروه مشترک ایران و هند به تهران سفر کرده بود اعلام کرد ایران تمایل دارد تا روابط تجاری خود را با هند و همچنین سهم خود از تجارت جهانی را افزایش دهد و معتقد است که هند می تواند نقش مهمی در تحقق این هدف داشته باشد.

وزیر بازرگانی هند افزود: این کشور نیز از این پیشنهاد استقبال کرده و پس از تأیید دولت هند، زمینه های اجرای این پیشنهاد  فراهم خواهد شد.

وزیر بازرگانی هند تأکید کرد این اقدام برای هند نیز بسیار سودمند خواهد بود چرا که این کشور می تواند از طریق ایران به بخش هایی از اروپا و آفریقا دست یابد.
captcha