معاون صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از اجرای طرح تولید سلولهای خورشیدی لایه نازک در سال 1394 خبر داد.
خبر اقتصادی - رمضانعلی صادق زاده با بیان اینکه این طرح برای اجرا در سال 1394 پیش بینی شده و نیاز به 500 میلیارد ریال سرمایهگذاری دارد، اظهار کرد: مشارکت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در این طرح 20 درصد خواهد بود.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه محل اجرای این طرح یکی از استانهای مرکزی کشور است، گفت: هدف از اجرای این طرح راه اندازی زنجیره تولید کامل پنلهای خورشیدی لایه نازک (CIGS) شامل مراحل لایه نشانی زیر لایه کوارتز، تولید سلول خورشیدی و پکیجینگ پنل خورشیدی است.
صادقزاده با اشاره به قرار گرفتن ایران روی کمربند بیشترین پتانسیل بهره برداری از انرژی خورشیدی ادامه داد: این درحالی است که تاکنون شرایط لازم برای توسعه مزارع خورشیدی در کشور فراهم نشده است؛ بنابراین طرح مذکور در این راستا مورد نظر ایدرو قرار گرفته است.
به گفته معاون صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ظرفیت مورد نظر طرح تولید سلولهای خورشیدی لایه نازک سالانه بالغ بر 40 مگاوات پنل خورشیدی خواهد بود.