به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

40 هزار دانشجوی دکتری در نوبت استخدام

سرپرست مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم با بیان اینکه باید زمینه را برای جذب فارغ التحصیلان در دانشگاه ها فراهم کرد، گفت: در حال حاضر 40 هزار دانشجوی دکتری در کشور داریم که موضوع استخدام این دانشجویان یکی از مباحث جدی است.
کد خبر: ۵۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۷

رضا عامری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پانا، با اشاره به تغییرات آیین ‌نامه بازنشستگی اعضای هیات علمی دانشگاه ها اظهار داشت: تعداد بازنشستگان در مقابل اعضای جذب شده بسیار اندک است به طوری که سالانه حدود 300 نفر به عنوان بازنشسته هیات علمی در سطح کشور داریم.
سرپرست مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم تصریح کرد: میزان بازنشستگی در سال جاری حدود 200 نفر بوده است که حدود 50 درصد از بازنشستگان، مربی آموزش‌ یار یا مربی، 25 درصد استادیار و تنها 25 درصد دانش‌ یار یا استاد بوده ‌اند که از میان درصد زیادی خود متقاضی بازنشستگی بوده اند.
به گفته این مقام مسئول در وزارت علوم، در شش ماه اول سال جاری، بیش از 3 هزار و 500 ردیف استخدامی میان دانشگاه ها توزیع شده است.
عامری در ادامه با اشاره به طرح آمایش آموزش عالی گفت: این طرح از سال 88 آغاز شد که بر اساس آن کمیته ‌هایی در هر یک از استان های کشور تشکیل شد و در سطح ستاد وزارت علوم نیز هفته حوزه کار خود را انجام دادند.
سرپرست مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم افزود: در طرح آمایش جذب 12 هزار عضو هیات علمی برای دانشگاه آزاد پیش‌ بینی شده که در این راستا در پاییز امسال فراخوانی از سوی دانشگاه آزاد اعلام شد.
وی تأکید کرد: لذا در زمینه جذب اعضای هیات علمی تا سال آینده میزان جذب هیات علمی از مجموع دو برنامه قبلی بیشتر خواهد شد.
 
captcha