به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

شادی مردم در خیابان هابه دنبال اعلام بیانیه توافق هسته ای+ عكس

شمار زیادی از مردم به دنبال اعلام بیانیه توافق هسته ای، به خیابان ها آمده و در حال شادی هستند.ایران و گروه 1+5 بعد از روزها مذاکرات فشرده در لوزان سوئیس، ساعاتی پیش از توافق میان خود خبر دادند.
کد خبر: ۴۹۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۲
خبر اقتصادی - مردم در خیابان ولیعصر تهران با بوق زدن، شادی و ابراز احساسات خود از نتیجه به دست آمده در مذاکرات هسته ای در لوزان ابراز شادمانی کردند.

ایران و گروه 1+5 بعد از روزها مذاکرات فشرده در لوزان سوئیس ، ساعاتی پیش از توافق میان خود خبر دادند.

ایسنا هم نوشت: پس از قرائت بیانیه مشترک ایران و 1+5 در دانشگاه لوزان، برخی از تهرانی‌ها برای قدردانی از تیم مذاکره‌کننده کشورمان با حضور در خیابان‌ها، رضایت و شادی خود را از نتیجه این تلاش‌ها اعلام کردند.
جمعی از مردم در خیابان‌های مختلف پایتخت از جمله خیابان سی تیر( مقابل وزارت خارجه) و خیایان ولیعصر حضور یافته و به شادی پرداختند و حمایت خود را از نتیجه این مذاکرات اعلام کردند.

براساس این گزارش، محمدجواد ظریف و تیم مذاکره کننده هسته‌ای تا ساعاتی دیگر به تهران بازمی‌ گردد.





captcha