به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
با جدا کردن آب شرب از بهداشتی،

مشکل تأمین آب استان سمنان تا 10 سال برطرف می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان معتقد است: در صورت جدا کردن آب شرب از بهداشتی استان سمنان تا 10 سال آینده در تأمین آب شرب مشکلی ندارد.
کد خبر: ۴۹۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۰
200-50.jpg

خبر اقتصادی - مهندس طاهر» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در دیداری با «حسن سعدالدین» فرماندار شهرستان سمنان اظهار کرد: با وجود کمبود منابع آبی و وقوع خشکسالی‌های پیاپی در صورت جداسازی آب شرب از بهداشتی هیچکدام از شهرستان‌های هشت گانه این استان در تأمین آب شرب با مشکلی روبرو نمی‌شوند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان این‌که 90 درصد مصرف آب خانگی در بخش بهداشت به مصرف می‌رسد، گفت: تنها 10 درصد آب مصرفی این استان در بخش شرب مصرف می‌شود، از این‌رو با جداسازی آنها، مشکلی در تأمین منابع آبی استان وجود ندارد.

هم‌چنین «حسن سعدالدین» فرماندار سمنان بر لزوم حمایت از طرح‌های نوین در بخش مدیریت و مصرف بهینه آب توسط بخش خصوصی تأکید و اظهار کرد: با توجه به کم‌آبی و خشکسالی‌های مستمر در کشور و از جمله استان سمنان ضرورت دارد دانشگاهیان، موسسات علمی و مخترعان به این بخش ورود کرده و در زمینه‌ی صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب طرح‌های خلاقانه و کاربردی ارائه دهند.

فرماندار سمنان خاطرنشان کرد: این طرح‌ها بدون تردید، جدای از ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، مورد استقبال مصرف‌کنندگان و بازار مصرف نیز قرار می‌گیرد.

سعدالدین هم‌چنین با اشاره به ضرورت اجرای طرح جداسازی آب شرب از بهداشتی در سمنان به‌صورت پایلوت کشوری، تصریح کرد: توجه به اصلاح و تعبیه سیستم‌های نوین بمنظور کاهش مصرف آب شرب در کارخانجات نیز می‌تواند در این امر بسیار اثرگذار باشد.
captcha