به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

احداث هتل، نیاز امروز توسعه صنعت گردشگری

رئیس اتحادیه هتل‌داران استان زنجان، از سرمایه‌گذاری در زمینه هتل‌داری و هتل‌سازی به عنوان یک نیاز ضروری در راستای توسعه صنعت گردشگری در استان یاد کرد.
کد خبر: ۴۹۷۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
1425370154028_DSC_0381.jpg

خبر اقتصادی - رحیم حاج‌نایبی با بیان اینکه وجود زیرساخت‌های لازم در حوزه گردشگری می‌تواند باعث توسعه این صنعت شود، افزود: تنها نمی‌توان به صرف داشتن مناطق گردشگری و ابنیه‌های تاریخی اقدام به جذب توریست و گردشگر کرد، چرا که امروزه بحث ماندگاری گردشگر بیش از سایر مقوله‌ها در اولویت متولیان امر قرار دارد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه یکی از زیرساخت‌های اساسی برای جذب و ماندگاری گردشگر در منطقه، وجود هتل‌ها و مهمان‌پذیرهای مناسب است، تصریح کرد: ما معتقدیم سرمایه‌گذاری در این زمینه می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در جذب گردشگر به استان به ویژه در ایام خاصی از سال مانند تعطیلات نوروز ایفا کند، از این رو باید در این زمینه به صورت جدی ورود پیدا کنیم.

حاج‌نایبی در ادامه از افزایش 20 درصدی اسکان مسافران نوروزی و گردشگران در هتل‌های زنجان خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه علی‌رغم اینکه استان زنجان در منطقه کوهستانی واقع شده و گردشگران ترجیح می‌دهند در این ایام از سال در مناطقی که به لحاظ شرایط جوی، وضعیت گرم‌تری دارد ساکن شوند، اما میزان اسکان مسافران نوروزی و گردشگران در هتل‌های زنجان نسبت به پارسال افزایش 20 درصدی را در ایام نوروز امسال نشان می‌دهد.

رئیس اتحادیه هتل‌داران استان زنجان با یادآوری اینکه طی بازدیدهای انجام شده از مراکز اقامتی و هتل‌های فعال در سطح استان، تاکنون مشکلی در خصوص نحوه سرویس‌دهی آن‌ها به ارباب‌رجوع مشاهده نشده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 11 هتل و هتل‌آپارتمان در سطح استان فعال هستند، این در حالی است که برخی از شهرستان‌های استان از جمله ایجرود، ماه‌نشان و طارم از داشتن هتل به عنوان زیرساختی مهم برای جذب گردشگر، محروم هستند.
captcha