به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
مدیرعامل بانک سپه:

آشتی بزرگ سیستم بانکی و مردم در سال 94 باید تحقق یابد

مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه در سال آتی باید آشتی بزرگ و جدی بین سیستم بانکی و مردم بوجود بیاید، گفت: مردم باید به بانک ها اعتماد کنند تا بازار پول بتواند در رشد و توسعه اقتصادی نقش خود را ایفا کند.
کد خبر: ۴۸۹۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴

خبر اقتصادی - سیدکامل تقوی نژاد روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ذهنیت هایی در جامعه نسبت به عملکرد بانک ها بوجود آمده که ناشی از واقعیت های بانکی نیست، افزود: باید ذهنیت منفی از بین برود و براین اساس وضعیت نظام بانکی کشور به طور مناسب اعلام شود.

وی با اشاره به بانک محور بودن اقتصاد کشور تصریح کرد: باید از بزرگنمایی برخی تخلفات و رویدادهای منفی در نظام بانکی جلوگیری کرد و اگر موفقیتی در سیستم بانکی رخ داده به همان شکل منعکس شود ضمن آنکه باید نارسایی ها به همان اندازه در جامعه انعکاس یابد و از بزرگنمایی آنها جلوگیری شود.

مدیر عامل بانک سپه تصریح کرد: از آنجایی که کشور در آستانه تحولات بزرگی است بخش های مختلف باید همگام و همراه با این تحولات اقدام کنند.

تقوی نژاد با بیان اینکه تکلیف داریم در سال 94 خدمت رسانی مناسبی انجام دهیم، گفت: در سال 93 تلاش بر این بود که با انتخاب مفهوم و شعار بزرگ محوری مدیریت جهادی کارها را در عرصه اقتصادی و بانکی رقم بزنیم، بر همین اساس آمادگی در زیرساخت های اساسی انجام شد که این امر منجر به بهبود عمکرد در بانک سپه در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و اقتصاد مطلوب شده است.

به گفته تقوی نژاد، بانک سپه 100 هزار میلیارد ریال مانده تسهیلات خود را در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، معدنی و سایر بخش ها اختصاص داده است.

وی در باره عملکرد ارزی بانک سپه اظهار داشت: در این راستا 3.5 میلیارد دلار خدمات به امور مشتریان ارائه شده است.

مدیرعامل بانک سپه از تامین اعتبار 10 طرح بزرگ در زمینه پتروشیمی و نفت و گاز توسط بانک سپه خبر داد و گفت: با آماده سازی زیرساخت ها سال 94 سال جهش بانک سپه در عرصه اقتصادی کشور است.
captcha