به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
رئیس هیأت مدیره انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی مطرح کرد:

خودداری مرغداران از عرضه مرغ به بازار برای گرانی، مرغ ۸ هزار تومان شد

رئیس هیأت مدیره انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: قیمت مرغ امروز در عمده‌فروشی‌ها ۷۵۰۰ تومان است.
کد خبر: ۴۸۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۰
خبرگزاری فارس: خودداری مرغداران از عرضه مرغ به بازار برای گرانی/ مرغ ۸ هزار تومان شد

 خبر اقتصادی - در حالی که قیمت مرغ در اواسط هفته گذشته در سطح خرده‌فروشی‌ها به قیمتی بین 6900 تا 7400 تومان رسیده بود، قیمت این محصول امروز در خرده‌فروشی‌ها به 8 هزار تومان افزایش یافت.

* خودداری مرغداران از عرضه مرغ به بازار

به گزارش فارس، مهدی یوسف‌خانی رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران با بیان اینکه قیمت هر کیلو مرغ در خرده‌فروشی‌ها به 7980 افزایش یافته، گفت: دلیل افزایش قیمت عدم عرضه مرغ توسط تولید‌کنندگان به بازار است.

وی افزود: برخی تولید‌کنندگان برای جبران خسارت چندین ماهه ناشی از پایین بودن قیمت مرغ در چند روز اخیر با هماهنگی یکدیگر مرغ را کشتار نمی‌کنند و در سالن‌هایشان نگهداری می‌کنند که به این ترتیب عرضه مرغ کم شده و این موضوع باعث افزایش قیمت این محصول در بازار شده است.

* هر کیلو مرغ در عمده فروشی 7500 تومان

محمد یوسفی رئیس هیئت مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور در گفت‌وگو با فارس، گفت: قیمت مرغ گرم امروز در میادین میوه و تره‌بار 6980 و در عمده‌ فروشی‌های میدان بهمن 7500 است.

وی افزود: همچنین قیمت هر کیلوگرم مرغ منجمد در میادین میوه تره‌بار حدود 5700 تومان است.

رئیس هیئت مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور اظهار داشت: قیمت مرغ در میدان بهمن براساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.

یوسفی بیان داشت: قیمت مرغ در سطح شهر و در مناطق مختلف ثابت نیست و نمی‌توان به طور دقیق قیمت مشخصی را برای آن اعلام کرد.

captcha