به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

سرابی دلفریب از نسل آینده اُپتیما

نزدیک به 5 سال از عرضه نسل سوم اُپتیما می گذرد و با توجه به چرخه حیات 5 ساله دو نسل قبل، مشخص است که کیا این روزها مشغول نهایی کردن فرآیند ساخت نسل آینده این سدان خانوادگی خوش‌چهره و شیک است.
کد خبر: ۴۸۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰

خبر اقتصادی - اما خبر خوش اینکه اُپتیما نه تنها در نسل جدید نیز بسیار خوش‌چهره و شیک خواهد بود، بلکه کیا بالاخره تصمیم به عرضه اتاق استیشن این سری خانوادگی محبوب دارد.
به گزارش عصر خودرو، مفهومی Sportspace که اواسط اسفندماه در موتوشوی ژنو رونمایی خواهد شد، هم پیش‌نمایشی از چهره نسل آینده اُپتیمای سدان است و هم سرابی دلفریب از اُپتیمای استیشن. 
هویت‌بخش Sportspace نیز جلوپنجره موسوم به پوزه ببر کیاست که همچون اپتیما های نسل سه، از طرفین به چراغ های جلو متصل است با این تفاوت که با باریک تر و بدون قاب فرم گرفتن جلوپنجره و هماهنگی سیاهی آن با سیاهی چراغ های جدید جلو، با طرح موسوم به مکعب یخی، این مفهومی را پهن‌پیکر تر و در نتیجه، اسپرتی تر از آنچه که هست، جلوه می دهد. 
با این وجود، Sportspace ماهیت اسپرتی واقعی اش را از ارتفاع کم سقف و شیب ملایم آن به سمت عقب می گیرد؛ مشخصه ای که احساس یک شوتینگ‌بریک یا به زبان خودمان، استیشن کوپه-مانند را به این مفهومی جدید کیا می دهد.
این احساس اسپرتی بودن در کابینی که با یک کنسول میانی طولی، به محیطی چهار نفره تبدیل شده و همچنین، طراحی خطی داشبورد و فرم بیرون زده غربیلک کف-تخت فرمان نیز کاملا مشهود است. 
از دیگر مشخصه های این کابین اسپرتی و جادار می توان به صندلی های اسپرت یک تکه پوشش یافته با چرم، دو صفحه نمایش بزرگ یکی در مرکز داشبورد و دیگری پشت فرمان، سانروف پانورامیک و گستره تزئینات فلزی و فیبر کربنی اشاره کرد.

captcha