به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
مدیرعامل جدید بانک ملت عنوان کرد:

نقش‌آفرینی در اشتغال و اقتصاد طبق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، افزایش توان رقابتی

مدیرعامل جدید بانک ملت با تشریح استراتژی‌ خود در میان مدیران و مسئولان دولتی و بانکی، گفت: نقش‌آفرینی در اشتغال و اقتصاد طبق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و حفظ و ارتقای سلامت اداری از برنامه‌های آینده خواهد بود.
کد خبر: ۴۸۵۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۴
خبرگزاری فارس: نقش‌آفرینی در اشتغال و اقتصاد طبق سیاستهای اقتصاد مقاومتی/ افزایش توان رقابتی

خبر اقتصادی - علی رستگار مدیرعامل جدید بانک ملت در مراسم معارفه خود با اشاره به اینکه از توجه وزیر اقتصاد و دیگر مسئولان برای این مسئولیت قدردانی می‌کنم، اظهارداشت: کسب موفقیت‌های بانک ملت طی سال‌های گذشته و اثربخشی آن نشانگر مدیریت‌های شایسته آن است.

به گزارش فارس، وی افزود: برقراری عدالت میان کارکنان از طریق نظام شایسته‌سالاری، ارتقای رضایتمندی و ایجاد خدمات بانکی بیشتر از جمله استراتژی‌های من خواهد بود و در کنار آن از تمام ظرفیت‌ها برای کارایی بیشتر استفاده خواهیم کرد.

رستگار با بیان اینکه افزایش توان رقابتی و وصول مطالبات معوق از دیگر برنامه‌ها مورد توجه خواهد بود، گفت: نقش‌آفرینی در اشتغال و اقتصاد طبق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و حفظ و ارتقای سلامت اداری از برنامه‌های آینده خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه به تولید اولویت خواهیم داد، گفت: سعی خواهیم کرد در راستای توسعه فعالیت‌ها، رضایتمندی سهامداران را شاهد باشیم و از طرفی بهره‌وری و ایجاد مزیت رقابتی برای خلق ارزش‌های بلند مدت افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل جدید بانک ملت در پایان ابراز امیدواری کرد در اقتصاد، اشتغال و تولید نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشیم.

captcha