به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

اخم تازه روی چهره ببر کوچک کیا

یکی از جذاب‌ترین کوچولوهای این روزهای بازار، پیکانتو خواستنی کیاست که با وجود گذشت 3 سال از عرضه آن در بازار‌های جهانی، طراحی دوست‌داشتنی‌اش هنوز هم جذابیت خاص خود را دارد.
کد خبر: ۴۸۵۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

خبر اقتصادی - شاید به خاطر همین جذابیت خاص باشد که پیکانتو کماکان هم یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین‌های کیاست، مخصوصا نزد اروپایی‌ها که علاقه‌ای خاص به این کلاس از خودروهای شهری دارند. اما برای ایجاد تنوع هم که شده، کیا کمی احساس تازگی در این ببر کوچولوی خواستنی خود تزریق کرده.
به گزارش عصر خودرو، چهره پیکانتو‌های جدید کیا با طرح تقریبا مستطیلی ورودی هوای سپر جلو از مدل‌های پیش از فیس‌لیفت متمایز می‌شود و متناسب با همین طرح جدید سپر، طرح فرو رفته قاب مه‌شکن‌ها در طرفین آن نیز مورد بازنگری قرار گرفته تا در کنار جلوپنجره به نسبت بزرگ تر با قاب کرومی باریک و زوایای نرم‌تر، جسارت بیشتری به این چهره فانتزی بدهند. در نمای جانبی، رکاب‌های پهن‌تر زیر خودرو خودنمایی می‌کنند و در نمای عقب نیز گرافیک تازه چراغ‌ها و طرح مهیج‌تر زیر سپر با فرم U‌شکل منتهی به چراغ‌های خطر، احساسی اسپرتی‌تر به پیکانتو جدید داده‌اند. البته در این میان، طرح جدید چرخ‌های 14 اینچی آپشنال خودرو را نیز نباید فراموش کرد که اتفاقا بی‌شباهت به طرح چرخ‌های 5 حلقه کلاسیک آلفارومئو هم نیست.
در کابین، تغییرات محدود هستند به قاب کرومی جدید جزئیات روی داشبورد، کاور‌های شیک‌تر و همچنین، چیدمان تجدیدنظر شده دکمه‌های دور سیستم پخش. البته کیا آپشن‌های جدیدی را برای پیکانتو جدید درنظر گرفته که عبارتند از: نسل جدید سیستم AVN (صوتی، تصویری، ناوبری) این کمپانی با صفحه نمایش 7 اینچی، قابل سفارش با کروز کنترل اشاره کرد. همچنین ترمزهای قدرتمندتری به لیست آپشن‌ها اضافه‌شده که با کمک آنها، خودرو هنگام ترمزگیری از سرعت 100 کیلومتر در ساعت، پس از 37 متر به‌طور کامل متوقف می‌شود. در پیشرانه 1.0 لیتری MPI کوچک اما کارآمد پیکانتوهای جدید نیز بهینه‌سازی‌هایی انجام شده که این واحد 69 اسبی را با استاندارد‌های سختگیرانه یورو6 هماهنگ می‌سازد.
captcha