به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

عیدی آخر سال گمرک به تولیدکنندگان؛ضمانت نامه بانکی آخر سال پذیرفته می شود

گمرك در روزهاي پاياني سال 1393 به توليدكنندگان عيدي داد و اعلام كرد: برخلاف سال‌هاي گذشته ضمانت‌نامه بانكي آخر سال را هم قبول مي‌كنيم.
کد خبر: ۴۸۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳
خبر اقتصادی - اين اقدام روز گذشته به دستور دكتر كرباسيان رئيس كل گمرك ايران صورت گرفته و امروز در بخشنامه‌اي از سوي مسعود كمالوند معاون توسعه مديريت و منابع گمرك به تعدادي از گمركات ابلاغ شده است.




به گزارش روابط عمومي گمرك ايران، براساس اين بخشنامه گمركات تهران، فرودگاه امام خميني(ره)، نوشهر، بندرانزلي، سهلان، بازرگان، شهيدرجايي، شهيدباهنر، خرمشهر، آبادان، بندر امام خميني(ره)، سلفچگان، يزد، كرمان، اصفهان و غرب تهران مجاز خواهند بود تا از توليدكنندگان در روزهاي پاياني سال هم ضمانت‌نامه بانكي قبول كنند.
در اين بخشنامه صرفاً خطاب به گمركات يادشده آمده است: در نظر است به استناد ماده 6 قانون امور گمركي جهت حمايت از توليدكنندگان و جبران كمبود نقدينگي آنان، درخصوص ارائه تسهيلات ضمانت‌نامه بانكي بابت ترخيص قطعي كالاهاي مرتبط با پروانه بهره‌برداري توليدكنندگان، در كميته‌اي كه بدين منظور تشكيل گرديده است، بررسي و تصميم‌گيري شود.
بنابراين گزارش، گمركات يادشده موظفند در صورت ارائه درخواست توسط توليدكنندگان ، درخواست مربوطه را به نمابر شماره 88902005 حوزه معاونت توسعه مديريت و منابع گمرك ارسال تا پس از اعلام نظر ، نتيجه نهايي جهت اقدامات بعدي به آن گمرك اعلام گردد. بديهي است پذيرش و بررسي درخواست‌هاي متفرقه و مغاير با شرايط فوق‌الذكر امكان‌پذير نخواهد بود.
captcha