به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
اتومکانیکای شانگهای 2014

آمار رسمی اتومکانیکای شانگهای 2014 منتشر شد

اتومکانیکای شانگهای 2014 که از 9 تا 12 دسامبر در کشور چین برگزار شد توانست رکوردهای قابل توجهی برجا گذارد.
کد خبر: ۴۷۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۰
خبر اقتصادی - بزرگترین نمایشگاه تجهیزات خودرو در آسیا توانست در سال 2014 مجددا رکورد حضور غرفه گذاران و بازدیدکنندگان را بشکند.

به گزارش عصر خودرو، این نمایشگاه  از 9 تا 12 دسامبر در مرکز جدید نمایشگاه های بین المللی شانگهای توانست رکورد افزایش 9 درصدی در میزان بازدیدکنندگان و 6 درصدی در غرفه گذاران را ثبت کند.

در آمار تفصیلی منتشر شده از سوی اتومکانیکا به اعداد قابل توجه زیر برمی خوریم:

·  4906 غرفه گذار از 39 کشور که نسبت به سال 2013 رشد 6 درصدی را نشان می دهد.

·  89.111 بازدیدکننده از 143 کشور که نسبت به سال 2013 رشد 9 درصدی را نشان می دهد. بیشترین بازدیدهای خارجی این نمایشگاه از کشورهای تایوان؛ کره؛ روسیه؛ مالزی؛ ترکیه؛ ایران؛ ایالات متحده؛ هند؛ ژاپن و تایلند بوده است.

·  220.000 مترمربع فضای نمایشگاهی که شامل 17 سالن اصلی و 10 سالن موقت بود و نشان از افزایش قابل توجه فضای نمایشگاهی داشته است.

بنابراعلام برگزارکنندگان، اتومکانیکای شانگهای 2015 در تاریخ 2 لغایت 5 دسامبر سال جاری برگزار خواهد شد.
captcha