به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

چهارمین کنفرانس ملی کارآفرینی برگزار شد

چهارمین کنفرانس ملی کارآفرینی به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح دانشگاهی با تلاش جمعی از دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
کد خبر: ۴۶۲۸۹
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۰

خبر اقتصادی - امیررضا آذین - دبیر چهارمین کنفرانس ملی کارآفرینی - درباره اهمیت برگزاری این کنفرانس گفت: هم اکنون کارآفرینی به عنوان موتور محرکه اقتصادی، مورد توجه بسیاری از خبرگان حوزه دانشگاه و صنعت قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، وی گفت: کشورهای موفق در عرصه کارآفرینی با فراهم آوردن محیطی مشوق کارآفرینی به بهبود فضای کسب و کار کمک کرده و توسعه اقتصادی چشمگیری را به ارمغان آورده‌اند. خوشبختانه هم اکنون بستر بسیار مناسبی برای توسعه کارآفرینی دانشجویان در کشور ما هم فراهم شده است.

وی ارایه مقاله و برگزاری مسابقه ایده را دو محور اصلی برگزاری این کنفرانس عنوان کرد و افزود: در بخش مقالات با معرفی جدیدترین مباحث مربوط به تئوریهای کارآفرینی و افقهای جدید تحقیقات، محفلی برای تبادل نظرات پژوهشگران و صاحب

اندیشان مدیریت کسب و کار فراهم شد.

او ادامه داد: همچنین ما تلاش کردیم با برگزاری مسابقه ایده های کسب و کار، انگیزه لازم برای ورود دانشجویان به محیط کسب و کار و خلق ارزش برای جامعه از طریق شناسایی فرصتهای کارآفرینانه به وجود آوریم.
captcha