به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی عنوان کرد:

گسترش مناطق گردشگری در روستاها

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: با همکاری مشترک میان بنیاد مسکن انقلاب و سازمان امور اراضی کشور هیچ مانعی برای توسعه منطقی روستاها و مناطق گردشگری در آن‌ها ایجاد نخواهد شد.
کد خبر: ۴۶۲۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۵
1418130802144_Mehdi Ghasemi-32.JPG

خبر اقتصادی - علیرضا تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جلسه‌ای که امروز در محل بنیاد مسکن به مناسبت امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان امور اراضی کشور برگزار شد اظهار کرد: امضای این تفاهم نامه سرآغاز یک همکاری گسترده و مشترک در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها از امروز خواهد بود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بدین ترتیب به حفظ اراضی کشور و همچنین باغات کشاورزی کمک می‌شود.

تابش با بیان این‌که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان متولی حفظ روستاها و سازمان امور اراضی ، همچنین وزارت جهاد کشاورزی به عنوان حفظ و احیای اراضی کشور عمل خواهند کرد گفت: نهایتا برنامه ریزی برای تولیدات کشاورزی همکاری های مشترک در این زمینه خواهیم داشت.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ادامه گفت:‌ عمده این همکاری‌ها بر این پایه استوار است که بنیاد مسکن برای تغییر کاربری اراضی داخل محدوده‌های طرح هادی استعلام‌های لازم را انجام دهد.

وی تاکید کرد: این استعلام ها در گذشته هم انجام می‌شد اما از این به بعد با همت بیشتری و با تمام قوا برای حفظ زمین‌های کشاورزی و باغات انجام خواهد شد.

تابش در ادامه گفت: برای تصویب طرح های جدید هادی در روستاها نیز قبل از این که به کمیسیون‌های مربوطه برویم موارد را در کمیسیون‌هایی با حضور آقایان در سازمان امور اراضی کشور خواهیم برد.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به این که با همکاری مشترک هیچ مانعی برای توسعه منطقی روستاها و مناطق گردشگری وجود نخواهد داشت تصریح کرد: با همت در یک چارچوب و قواعد خاص و با حفظ کاربری اراضی کشاورزی به توسعه روستاها کمک خواهیم کرد.این مساله در حالی اتفاق خواهد افتاد که هیچ محدودیتی برای مردم پیش نخواهد آمد.

وی با بیان این‌که در بعضی قسمت‌ها خلاء قانونی و مقررات وجود دارد، گفت: این موارد را بررسی و آسیب شناسی خواهیم کرد و هر جا که خلاء قانونی وجود داشته باشد مشترکا لوایحی تهیه می کنیم و آن ها را به هیات دولت می فرستیم تا مقررات لازم وضع شود.
captcha