به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

دنا به عراق می رود

سومین خودرو ملی ایران خودرو به نام دنا برای نخستین بار در نمایشگاه اختصاصی ایران در بغداد به نمایش در می آید.
کد خبر: ۴۶۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵

خبر اقتصادی - گروه صنعتی ایران خودرو در نمایشگاه اختصاصی ایران در بغداد با هدف توسعه سهم بازار در این کشور حضور فعالی خواهد داشت.

به گزارش ایکو پرس، این گروه صنعتی در نمایشگاه بغداد محصولاتی از جمله سمند سورن و رانا را در معرض دید عموم قرار می دهد. همچنین شرکت ایران خودرو دیزل با دو محصول کامیون آریا و مینی بوس آرین در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

نمایشگاه اختصاصی ایران در بغداد از 27 تا 30 بهمن‌ماه (16 تا 19 فوریه) با حضور معاون اول رئیس جمهور، صنعتگران و تجار ایرانی در محل دایمی نمایشگاه بین‌المللی بغداد برپا می‌شود و همزمان با آن اجلاس کمیسیون عالی مشترک ایران و عراق با حضور مقامات عالی‌رتبه دو کشور برگزار خواهد شد
captcha