به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

حضور 146 واحد تولیدی داخلی و خارجی در هفتمین نمایشگاه بین المللی طلا ، جواهر

هفتمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره و جواهر ، ساعت و صنایع وابسته امروز (پنج شنبه) با حضورمسعود سلطانی فر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و با مشارکت 146 واحد تولیدی داخلی و خارجی گشایش یافت .
کد خبر: ۴۵۶۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۴


خبر اقتصادی - در هفتمین نمایشگاه بین المللی طلا، جواهر و نقره از مجموع 146 واحد شرکت کننده ، 140 واحد تولیدی داخلی و مابقی واحدهای خارجی فعال در زمینه دانش و تکنولوژی طلا و جواهر هستند.

به گزارش ایرنا، شرکت کنندگان خارجی از کشورهای ترکیه، انگلستان، ایتالیا و آلمان، تایلند و ژاپن در نمایشگاه حضور دارند .

هفتمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره و جواهر ، ساعت و صنایع وابسته از امروز به مدت چهار روز در محل دایمی نمایشگاه بین المللی تهران برپا است.

رییس اتحادیه طلا و جواهر کشور دراین مراسم هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه توانمندی های مجموعه تولید کنندگان و صادرکنندگان در جهت اهداف نظام از جمله اقتصاد مقاومتی دانست.

عبادالله محمد ولی بالا بردن کیفیت و کمیت تولید محصولات طلا و جواهر کشور را از دیگر اهداف این نمایشگاه نام برد. 

محمدولی ابراز امیدواری کرد: رفع تحریم ها هم ثبات اقتصادی و سیاسی در پی خواهد داشت و هم شاهد رونق بیشتری در بازار طلا و نقره خواهیم بود. 

وی افزود: در سراسر کشور 10 هزار واحد تولیدکننده محصولات طلا و نقره وجود دارد که 6 هزار واحد تولیدی از ادارات استاندارد سطح کشور کد رهگیری دریافت کرده اند .
captcha