خبراقتصادی: معاون بازاریابی و فروش شرکت سایپا دیزل گفت: این شرکت همچنان با تولید و ارائه محصولات جدید در رده کامیون های کشنده، 60 درصد سهم بازار این نوع خودروها را در کشور در اختیار دارد .
به گزارش ارتباطات شرکت سایپا دیزل، مهیار عسگریان در همایش تخصصی معرفی محصولات جدید شرکت سایپا دیزل با یادآوری قدمت و توان تولیدی بالای این شرکت در عرضه انواع کامیون های کشنده تاکید کرد: در سالهای اخیر شرکت سایپا دیزل با تولید انواع کامیون های سنگین و فوق سنگین FH، FH16، FM کشنده و البرز، بازار این نوع خودروها را در اختیار داشته است، ضمن اینکه با طراحی و تولید محصولات جدید در این دوره، قصد افزایش سهم بازار خود را خواهیم داشت.
وی در ادامه با اشاره به تولید کامیون جدید شرکت سایپا دیزل، با نام «کاوه» خاطر نشان کرد: این محصول به عنوان اولین کامیون با نگاه بومی سازی در کشور در رده های کشنده، باری و کمپرسی در بازار عرضه خواهد شد و دارای موتور پر قدرت 420 اسب بخار با تکنولوژی شرکت رنو فرانسه ، سیستم سوخت رسانی common rail ، گیربکس 16 دنده نسل روز ZF و جعبه فرمان ZF است و پیش بینی می شود با توجه به مزیت های فراوان نسبت به سایررقبا و بدنه بسیار زیبا و نیز قیمت مناسب، به زودی به یکی ازپر فروش ترین کامیون های کشور تبدیل گردد.
گفتنی است ، همایش تخصصی معرفی کامیون های کاوه و البرز D375 با هدف ارائه و شناساندن نقاط قوت و تکنولوژی بکار رفته در این محصولات با حضور جمع کثیری از مشتریان شرکت سایپا دیزل در محل این شرکت برگزار شد.
در این همایش همچنین، مدیر عامل شرکت سایپا دیزل در سخنانی کوتاه، با اشاره به اینکه امروزه دنیای کسب و کار بر پایه مشتی مداری و رضایت مشتری استوار است تاکید کرد: ارائه و گسترش خدمات به مشتریان بدون توجه به این اصول غیر ممکن و دور از دسترس است .
علی اصغر یقینی، همایش و کلینیک های تخصصی معرفی خودروهای جدید شرکت سایپا دیزل را آغاز راه ارتباط دو سویه این شرکت با مشتریان خود دانست و گفت: در این گونه همایش ها فرصتی برای مشتریان فراهم می شود تا برخی نکات مدنظر و حتی پیشنهادات فنی خود را برای ادامه تولید محصول در اختیار شرکت تولید کننده قرار دهند .