مدیرعامل «شرکت عمران و بهسازی شهری ایران»، از آغاز پرداخت تسهیلات نوسازی به بافت های فرسوده خبر داد.
خبر اقتصادی -محمدسعید ایزدی، با بیان اینکه بانک ملت پیشتاز پرداخت وام به متقاضیان بافت های فرسوده شده است، گفت: امسال بانک ملت، به پنج هزار واحد به صورت مشارکت مدنی و هزار مورد جعاله ودیعه مسکن به متقاضیان وام پرداخت می کند.
وی افزود: برابر ابلاغیه بانک مرکزی، نرخ سود وام نوسازی، 22 درصد است که 9 درصد این سود را دولت و باقی آن را متقاضیان پرداخت می کنند.
ایزدی گفت: مدت زمان بازپرداخت وام، 12 سال به صورت دو سال مشارکت مدنی، و 10 سال اجاره به شرط تملیک است.
وی افزود: این وام در چهار مرحله به ترتیب با پایان پی ریزی و فوندانسیون 15 درصد، پایان اسکلت و سقف 25 درصد، سفت کاری 35 درصد و پایان نازک کاری 25 درصد پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری، ابراز امیدواری کرد دیگر بانک ها نیز در سهمیه ابلاغی، در پرداخت تسهیلات همکاری کنند.
میخواستم مطلع شم که وام نوبت164 در استان همدان..چه زمان پرداخت میشود.
با تشکر
این چه مدل تقسیط پرداخت وام هستش
کاملا غیر کارشناسیه
پدر آدم در میاد تا به این درصد ها برسونه
آدم باید در کنار وام یه وام دیگه هم جور کنه تا بتونه به درصد ها برسونه