به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
عضو هیات مدیره بانک خبر داد:

وصول مطالبات شرکت‌های تامین اجتماعی از طریق بانک رفاه کارگران

عضو هیات مدیره بانک رفاه کارگران‌، وصول مطالبات سازمان تامین اجتماعی و شرکت‌های تابعه از طریق این بانک و تامین ارز موردنیاز برای مبادلات بین‌المللی توسط شرکت صرافی بانک را از بسترهای مطلوب بهره‌مندی از قابلیت‌های بانک رفاه کارگران عنوان کرد.
کد خبر: ۴۵۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۳
123-70.jpg

خبر اقتصادی - عضو هیات مدیرهبانک رفاه کارگران‌ در همایش تبیین استراتژی همگرایی و هم افزایی شرکت‌ها و هلدینگ‌های گروه تامین، این بانک را دارای ظرفیت‌های مطلوبی برای فعالیت پولی و بانکی برشمرد و گفت: بانک رفاه کارگران به عنوان یکی از مجموعه‌های اقتصادی سازمان تامین اجتماعی دارای 2 هزار و 300 میلیارد تومان سرمایه و یک هزار و 70 شعبه است.

نجات امینی با تاکید بر افزایش سرمایه بانک اضافه کرد: بدون تردید افزایش مطلوب سرمایه بانک، منافع بی‌شماری در پی دارد که در ابتدا نصیب سهامدار می‌شود.

معاون اقتصادی و برنامه‌ریزی سازمان تامین اجتماعی یادآور شد: افزایش مناسب سرمایه بانک رفاه کارگران از 80 میلیارد تومان به 2300 میلیارد تومان در دو سال گذشته که توسط سازمان و شرکت‌های سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی صورت گرفته، موجب بهبود عملکرد این بانک در شرایط رقابتی شده است.

وی تاکید کرد: هم اکنون یک ظرفیت بسیار مطلوب به نام بانک رفاه کارگران در کنار سازمان تامین اجتماعی است که به عنوان بازوی تامین سرمایه این سازمان و شرکت های زیرمجموعه عمل می‌کند.
captcha