به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد:

واگذاری 177 هزار واحد مسکن مهر در کشور

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر 177 هزار واحد مسکن مهر در کشور تحویل مردم شده است.
کد خبر: ۴۵۰۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱
mehdi-motamed (25 of 36).jpg

خبر اقتصادی - امیر امینی در مراسم افتتاح پل پیامبر اعظم(ص) بروجرد، افزود: امسال وزارت راه و شهرسازی در حوزه برنامه‎ریزی کلان رویکردهای خوبی در پیش گرفته است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به طراحی 10 کریدور در کشور، اظهار کرد: استان لرستان و خرم‎آباد در چهار راه اصلی این کریدور قرارگرفته است که احداث این راه‎ها قطعا موجب توسعه همه جانبه منطقه می‎شوند.

معاون وزیر اعتبارات راه و شهرسازی استان لرستان تصریح کرد: تمرکز اعتبارات بر روی راه‎های حمل و نقل در سال 1394 در لایحه بودجه پیش‎بینی شده است و در این راستا استان لرستان نیز مورد توجه قرار گرفته است.

امینی با اشاره به پروژه چهارخطه شدن محور پلدختر- خرم‎آباد، اضافه کرد: این پروژه به طول 35 کیلومتر به بهره‎برداری رسید که 30 کیلومتر آن چهارخطه و بقیه تا سال 1394 به بهره‎برداری می‎رسد.

وی با اشاره به با اشاره به احداث کمربندی جدید در بروجرد، خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح اقدامات لازم از جمله کار مطالعاتی و تامین اعتبار صورت می‎گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: استان لرستان از لحاظ راه‎های اصلی، بزرگراه و راه روستایی در موقعیت خوبی قرار دارد و دارای 371 کیلومتر بزرگراه است و 184کیلومتر نیز در دست ساخت دارد.

امینی افزود: 273 طرح عمرانی در حوزه راه و شهرسازی به مناسبت دهه مبارک فجر در سراسر کشور بهره‎برداری می‎شوند.

وی با بیان اینکه 28 هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‎های عمرانی وزارت راه و شهرسازی هزینه شده است، اظهار کرد: یک‎هزار و 300 کیلومتر راه نیز در ایام دهه فجر به بهره‎برداری می‎رسند.
captcha