به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

ماستنگ 700 اسب بخاری شلبی!

این روزها، روزهایِ خوشِ عشقِ ماستنگ‌هاست. پس از تولد دوباره Shelby GT350 به سبکی باشکوه و پُشت‌بند آن، رونمایی از نسخه سخت‌جان‌ترش، GT350R در NAIAS 2015، شلبی هم در حراجی بَرِت‌جکسون اسکاتس‌دِیل، Shelby GT 2015 را معرفی کرد.
کد خبر: ۴۵۰۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۰

خبر اقتصادی - نسخه تقویت‌شده نسل جدید ماستنگ GT که به عنوان اولین محصول شلبی، در سطح جهانی عرضه خواهد شد.
به گزارش عصر خودرو، در این تیون از ماستنگ‌های V8 نسل 6، شلبی با نصب یک سوپرشارژر و سیستم اگزوز بورلای فورد ریسینگ، توان موتور 5.0‌ لیتری فورد را به 627 اسب بخار افزایش داده که البته درصورت تمایل خریدار، این مقدار تا 700 اسب بخار هم قابل ارتقا‌ خواهد بود.
شلبی همچنین با تجدیدنظر در فنربندی، استفاده از ترمزهای 6 پیستون ویلیود در محور جلو و سوار کردن GT روی چرخ‌های 20 اینچی پوشش یافته با تایرهای میشلین به پهنای 275 در جلو و 305 در عقب (به ترتیب با فاق 35 و 30)، سعی در ارتقای هندلینگ این سری از ماستنگ‌های GT نیز داشته. 
Shelby GT 2015 با کیت بدنه‌ای فیبر‌کربنی متشکل از کاپوت برآمده با دو جفت منفذ طولی در هر طرف، براگیر زیر پوزه، رکاب‌های جانبی با تیغه هواکش جلوی گلگیر عقب، بالچه انتهای درب صندوق بار و دیفیوزر تهاجمی‌تر زیر سپر عقب از ماستنگ‌های GT متمایز شده.
البته جلوپنجره آلومینیومی با قاب پرچ‌ شده و نوار‌های تزئینی مخصوص بدنه را نیز نباید فراموش کرد.
شلبی هزینه تبدیل ماستنگ GT به Shelby GT را حداقل 39.995 دلار اعلام کرده که با احتساب قیمت پایه 32.300 دلاری ماستنگ‌های GT، می‌توان گفت هر یک از GT‌های جدید شلبی حداقل قیمت 72.295 دلاری خواهند داشت.
captcha