خبر اقتصادی - به گزارش روابط عمومي بانک اقتصادنوين، حسن معتمدي مديرعامل اين بانک در اين مراسم با تبريک سالگرد تاسيس کانون ارزيابي گفت: خوشبختانه بانک اقتصادنوين اين چنين برنامههايي را به طور جدي دنبال ميکند و تصميم داريم در افق 1400، بانکي جامع متکي بر کارکنان شايسته را داشته باشيم.
وي افزود: يکي از اصول مهم در کار مديريت انتصابهاي صحيح است، اگر در اين بخش موفق عمل کنيم طبيعي است که شاهد تاثيرات مثبت در سازمان خواهيم بود و اگر در تصميمگيريها دقت لازم را نداشته باشيم، دچار مشکل خواهيم شد.
وي با اعلام اينکه در گام نخست بايد ديد که چه برداشتي را ميتوان از گزارشهاي ارزيابي براي شناسايي توانمنديهاي بانکي داشت، عنوان کرد: استعداد در همه همکاران بانک وجود دارد؛ شناسايي اين استعدادها ضرورتي انکارناپذير است که آينده سازمان را تامين خواهد کرد، علاوه بر اينکه در مسير استعداديابي و توانمند کردن کارکنان بايد بسترهاي لازم براي ايجاد انگيزه نيز فراهم شود.