به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
در آستانه یک سالگی ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی

رییس اتاق تعاون ایران تاکید کرد: استفاده از تمام ظرفیتهای قانونی بخش تعاون

رییس اتاق تعاون ایران با بیان اینکه از تمام ظرفیتهای قانونی بخش تعاون استفاده خواهیم کرد، تعاونی‌ها را مناسبترین الگوی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی برشمرد.
کد خبر: ۴۴۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
1 (2)-8.jpg

خبر اقتصادی - بهمن عبداللهی اظهار کرد: اعتقاد ما این است که با توجه به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری به ویژه بند اول آن که به مشارکت حداکثری مردم در فعالیتهای اقتصادی اشاره دارد، بخش تعاون بهترین و مناسبترین الگو جهت اجرای اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در اتاق تعاون ایران با جدیت در این زمینه ورود خواهیم کرد تا اجرای منویات مقام معظم رهبری به دستاوردهای خوبی برای تعاونگران و فعالان عرصه تعاون منتج شود.

رییس اتاق تعاون ایران در ادامه مهمترین وظیفه هیات رییسه اتاق تعاون را فراهم کردن بستر مناسب برای فعالتر شدن هرچه بیشتر بخش تعاون دانست.

عبداللهی خاطرنشان کرد: علیرغم ظرفیتهای قانونی خوبی که برای توسعه بخش تعاون پیش‌بینی شده متاسفانه تا به امروز از این ظرفیتها به طور شایسته بهره‌برداری نشده است لذا اصلی‌ترین برنامه‌ای که دنبال خواهیم کرد این است که از تمام ظرفیتهای قانونی و بسترهای لازم برای توسعه فعالیت بخش تعاون استفاده کنیم.

وی همچنین افزایش سطح تعامل بخش تعاون با بخشهای دولتی و خصوصی را از دیگر برنامه‌های هیات رییسه برشمرد و گفت: وزارت تعاون به عنوان بخش حاکمیتی و اتاق تعاون به عنوان بخش مردمی باید با یکدیگر همکاری تنگاتنگی داشته باشند تا رشد و شکوفایی تعاونی‌ها در اقتصاد ملی و دستیابی به سهم 25 درصدی اتفاق بیفتد.
captcha