به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

انشعابی دیگر در باسابقه‌ترین گروه انتخاباتی اتاق بازرگانی

موضوع قابل توجه دیگر این است که ابراهیم جمیلی به عنوان نماینده بخش کشاورزی کاندیدا شده و برای اینکه نشان دهد در این حوزه فعال است سند زمین کشاورزی خود را به محل ثبت نام انتخابات آورده بود.
کد خبر: ۴۴۲۶۲
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸

خبر اقتصادی -پس از جدا شدن اسدالله عسگراولادی از یاران قدیمی خود (مجمع فعالان توسعه) در انتخابات دوره پیش اتاق بازرگانی، این بار برای حضور در انتخابات پیش رو، مسعود دانشمند و ابراهیم جمیلی از این گروه جدا شدند.

به گزارش «اقتصاد نیوز»، ابراهیم جمیلی و مسعود دانشمند در دوره پیش هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران به عنوان دو عضو هیات رئیسه اتاق ایران انتخاب شده بودند اما در دوره فعلی دیگر در هیات رئیسه اتاق ایران حضور نداشتند. 

این دو فعال اقتصادی در سال‌های فعالیت خود در اتاق بازرگانی به عنوان اعضای مجمع فعالان توسعه شناخته می‌شدند. گروهی که از جمله چهره‌های شاخص آن علی نقی خاموشی و علاء میرمحمد صادقی است. با این حال ابراهیم جمیلی و مسعود دانشمند، دو عضو سابق مجمع فعالان توسعه این بار به عنوان عضوی از گروه «خانه اقتصاد ایران» به محل ثبت نام کاندیداهای انتخابات رفتند و ثبت نام کردند. 

موضوع قابل توجه دیگر این است که ابراهیم جمیلی به عنوان نماینده بخش کشاورزی کاندیدا شده و برای اینکه نشان دهد در این حوزه فعال است سند زمین کشاورزی خود را به محل ثبت نام انتخابات آورده بود.
captcha