مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی با اعلام اینکه شاپرک 12 میلیارد تراکنش را از ابتدای سال تاکنون رد کرده است، گفت: درآمد بانکها در بانکداری الکترونیک از محل کارمزد به 10 درصد هزینهها هم نمی رسد.
خبر اقتصادی - ناصر حکیمی در پاسخ به مهر در مورد وضعیت تراکنش های بانکی در سال در جاری گفت: شاپرک 12 میلیارد تراکنش را از ابتدای سال تاکنون رد کرده است.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی درباره وضعیت بانکداری الکترونیک در بانک های خصوصی و دولتی اظهارداشت: برخی از بانک های دولتی مانند بانک ملی در سایز بزرگ فعال هستند و بسیاری از شعب آنها تنها به دلیل ارایه خدمات عمومی در حال فعالیت هستند و اداره کردن این شبکه با بانک خصوصی بسیار متفاوت است.
وی با بیان اینکه طبیعی است که فعالیت بانکداری الکترونیک در بانک های بزرگ دولتی نسبت به بانک های خصوصی که کوچک ترند، بسیار سخت تر است، تصریح کرد: بانک های خصوصی و دولتی در زمینه بانکداری الکترونیک را نمی توان با یکدیگر مقایسه کرد اما واقعیت این است که بانک ها حداکثر تلاش خود را در این زمینه انجام می دهند.
وی گفت: وضعیت بانکداری الکترونیک در بانک ها براساس مدیریت بانک ها است و وضعیت بانکداری الکترونیک در بانک ها ارتباطی به خصوصی یا دولتی بودن آنها ندارد.
وی افزود: در ایران براساس محاسبات انجام شده در بخش بانکداری الکترونیک درآمد بانک ها از محل کارمزد حتی به 10 درصد هزینه ها نیز نمی رسد. نسبت کارمزدها به هزینه ها کمتر از 10 درصد است، براساس استانداردهای جهانی بانک ها نه تنها باید هزینه کرد بلکه باید سود نیز دریافت کنند.