به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
وزیر نیرو اعلام کرد؛

تمرکز صرف بر توسعه، مخرب حوزه آب، توسعه پایدار حافظ منابع آب کشور

وزیر نیرو با اشاره به مسیر اشتباه پیموده شده اکثر کشورهای دنیا در حوزه آب، نسبت به تصدی گری دولت در این حوزه گفت: توسعه در مقطعی محور تصمیات کلان قرار گرفت و باعث شد تا محیط زیست و حوزه آب دچار آسیب شود که جبران این مهم در سایه توسعه پایدار میسر خواهد بود.
کد خبر: ۴۳۷۲۳
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰
خبرگزاری پانا+آب+منابع+توسعه+پایدار+چیت چیان

خبر اقتصادی - حمید چیت چیان نسبت به اختیارات مطلق دولت در ابعاد مختلف حوزه آب و مشکلات پیش رو در این بخش حیاتی، اظهار کرد: اینطور نیست که فقط در کشور ما اشتباهی رخ داده باشد و طی مسیری خاص در حوزه آب به نحوی است که اغلب کشورهای دنیا در این مسیر حرکت کردند.
 
به گزارش پانا، وی ادامه داد: در زمان هایی توسعه، نقطه کانونی توجه کشورها بوده و به مسائل محیط زیستی توجه نمی شده، مصداق این اتفاق در کشورهای قاره های آمریکا، اروپا و آسیا مشاهده شده و کشور ما نیز در مقطعی به این شکل و با این روش برای تحقق توسعه در تلاش بوده است.
 
وزیر نیرو خاطر نشان کرد: به مرور زمان که آثار نامطلوب توسعه نمایان شد کشورها دریافتند که لاجرم باید با در نظر گرفتن جنبه های اقتصادی، اجتماعی، محیط زیست توسعه پایدار را ایجاد کنند.
 
چیت چیان با اشاره به اینکه برای مدیریت آب نیازمند در نظر گرفتن تمام ابعاد و مشارکت تمام دستگاه های دولتی هستیم، افزود: شورای عالی آب با عضویت نمایندگان مجلس همچنین سازمان های مختلف برای تحقق این موضوع مهم تحت نظر رئیس جمهور و معاون اول ایجاد شد.
 
وی گفت: تصمیم گیری های کلان حوزه مدیریتی آب بر عهده این شورا است و برای بومی کردن مناطق و حوزه های آبریز به ایجاد شوراهای هماهنگی منطقه ای مبادرت کردیم که شورای هماهنگی آبریز زاینده رود اولین نمونه این شورا است.
 
وزیر نیرو عضویت نمایندگان کشاورزی را از ویژگی های بارز شورای عالی آب برشمرد و عنوان کرد: در جلسات این شورا با مشارکت تمام ذینفعان و بهره برداران حوزه آب در امور مختلف این حوزه حیاتی تصمیم گیری می شود و از آغاز کار دولت یازدهم تا کنون 9 جلسه رسمی باحضور تمام اعضای شورا تشکیل شده و برنامه های ریزی و تصمیم گیری ها انجام شده است.
 
شایان ذکر است: وزارت نیرو با دعوت از کارشناسان حوزه آب و حوزه های مرتبط با بخش اتاق فکری را در محل وزارت خانه تشکیل داده است تا مدیریت منابع آب به ابتکار عمل تمام کارشناسان و متخصصان این حوزه به بهترین شکل ممکن با مشارکت نهادهای مردمی و بنگاه های اقتصادی علاوه بر نهادهای دولتی میسر باشد.
 
اضافه می شود: مطابق اعلام مسئولان حوزه وزارت نیرو و کارشناسان مربوطه با مدیریت مصرف می توان از منابع موجود آب کشور بهترین بهره برداری را داشت.
captcha