به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

شرایط طراحی و مونتاژ آسانسور سخت‌تر می‌شود

عضو سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی از تغییر در شرایط و ضوابط پروانه طراحی و مونتاژ شرکت‌های آسانسوری با رویکرد سختگیرانه‌تر خبر داد.
کد خبر: ۴۳۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
1421320660399_000.jpg

خبر اقتصادی - داوود اشتیاقی با اشاره به تغییرات در صدور پروانه طراحی و مونتاژ شرکت‌های آسانسوری اظهار کرد: قرار است از این پس شرکت‌های جدید که می‌خواهند وارد این عرصه شوند یا شرکت‌هایی که مدت پروانه آن‌ها به اتمام رسیده است با رویکرد سختگیرانه‌تر پروانه را دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به این تغییرات گفت: در این زمینه بیشتر جنبه‌های فنی شرکت ها مدنظر است؛ به طوری که پرسنل و افرادی که وظایف فنی و ایمنی دارند باید دارای سطح توانایی و علمی خاصی باشند.

عضو سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی ادامه داد: براساس ضوابط جدید، انجمن‌های مختلف این شرکت ها را مورد بررسی قرار خواهند داد که عمده این کار توسط سندیکای آسانسور انجام می‌شود. بنابراین شرکت هایی که می خواهند وارد این عرصه شوند باید از فیلتر کارشناسی سندیکا عبور کنند.

اشتیاقی با اشاره به برگزاری سمینار ایمنی در صنعت آسانسور در هفته گذشته گفت: یکی از مشکلات این صنعت، ایمنی کارکنان است؛ در هفته گذشته چند نفر از تکنسین‌های فنی و پشتیبانی ما جان خود را از دست دادند و زمانی که یک انسان پرورش یافته از دست می رود هزینه زیادی به خانواده، صنعت و کشور وارد می‌شود؛ بنابراین ایمنی کارکنان در این صنعت از اهمیت خاصی برخوردار است.
captcha