به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

بانک‌پاسارگاد، برگزیده سازمان غیردولتی حامی پژوهش شناخته‌شد

بانک‌پاسارگاد در بیستمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، به جهت حمایت‌های بسیار از نخبگان و تولید علم در کشور، به عنوان سازمان غیردولتی حامی پژوهش برگزیده شد.
کد خبر: ۴۲۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۰

خبراقتصادی - به گزارش‌روابط‌ عمومی، این جشنواره با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور، جمعی از مدیران وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشمندان، محققان، اساتید، پژوهشگران و نخبگان عرصه پزشکی کشور، در تاریخ 22 دی و در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. در این جشنواره از بین تحقیقات و پژوهش‌های ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، در حوزه‌های مختلف پزشکی تعداد 13 محقق، 1 پژوهش برتر، 6 محقق جوان، 4 محقق دانشجو، 3 دانشگاه علوم پزشکی، 6 مرکز تحقیقاتی، 3 کمیته تحقیقات دانشجو، 4 مجله علمی-پژوهشی علوم پزشکی و تنها یک موسسه غیردولتی حامی پژوهش- بانک پاسارگاد- برگزیده شدند. در بخشی از متن تقدیرنامه بانک‌پاسارگاد آمده‌است: " پیشرفت و تعالی ایران اسلامی مرهون تلاش‌هایی است که در جهت تحقق آرمان‌های بلندمدت و برای قطع وابستگی کشور صورت می‌گیرد. حرکت بالنده پژوهشگران متعهد و برجسته کشورمان در مسیر دستیابی به علوم و فنون جدید به ویژه در عرصه علوم پزشکی، همگام با توسعه، موجب ارتقای سلامت، افزایش امید به زندگی در کشور و اعتلای نام ایران و ایرانی در جهان شده‌است. "
گفتنی است بانک‌پاسارگاد به عنوان بانکی که خود را حامی علم و دانش کشور می‌داند در راستای توسعه و ترویج تحقیق و پژوهش در کشور تاکنون اقدامات گوناگونی را به انجام رسانیده است. این بانک در گامی اساسی، در سال 1390 اقدام به تاسیس دانشگاه خاتم، مجهز به تجهیزات و امکانات برتر آموزشی کرد. این دانشگاه از وجود اساتید برتر و خبره  در ترکیب هیات امنا و هیات علمی خود بهره برده و تاکنون با بیش از 1000 دانشجو و 30 رشته‌ی دانشگاهی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، قصد دارد به یکی از معتبرترین مراکز علمی غیردولتی کشور و خاورمیانه مبدل شده و روند مهاجرت استعدادهای برتر کشور را معکوس نماید.

captcha