به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

پرداخت مشروط وام به بنگاه‌ها

بانک مرکزی با صدور بخشنامه‌ای بانکها را موظف کرد تا برای اعطای تسهیلات به بنگاهها سه شرط را مورد توجه قرار دهند.
کد خبر: ۴۲۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۳

خبر اقتصادی - به گزارش خبرنگار ایسنا، فیلترینگ صف متقاضیان دریافت تسهیلات در چند ماه اخیر بارها از سوی رییس کل بانک مرکزی و معاونان وی مورد تاکید قرار گرفته است به گونه ای که سیف شرایط بانکی را خاص دانسته و عنوان کرد که اگر تقاضایی برای تسهیلات پاسخ داده نمی‌شود، نباید از آن به عنوان کمبود نقدینگی و عدم همکاری بانک‌ها تعبیر کرد، بلکه باید برای متقاضیان دریافت تسهیلات و منابع بانکی استاندارد‌هایی تعریف شده و براساس آن وام دریافت کنند. به‌طوری که طرح‌های دریافت‌کننده از توجیه فنی و کیفی برخوردار باشند.

وی معتقد است که باید خلا استاندار حاکمیت شرکتی در کشور پر شده و بنگاه‌های اقتصادی دارای حداقلی برای دریافت تسهیلات بانکی باشند.

همچنین کمیجانی- قائم مقام بانک مرکزی-بر این باور است که در حالی که بانک‌ها با کمبود منابع روبه‌رو هستند، دلیلی ندارد که به هر تقاضایی برای دریافت تسهیلات پاسخ مثبت بدهند.

این در حالی است که بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامه‌ای به شبکه بانکی به منظور بهره‌گیری بهینه و هدایت صحیح منابع مالی موجود و مهیا کردن بسترهای لازم برای خروج اقتصاد از رکود پرداخت تسهیلات به بنگاهها را منوط به سه مورد دانست.

captcha