به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

آغاز فروش رنو اسپس

قیمت پایه‌ای این خودرو 34200 یورو است.
کد خبر: ۴۲۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۰

خبر اقتصادی - مدل 2015 رنو Espace که زمستان سال گذشته میلادی در نمایشگاه خودرو پاریس رونمایی شد، حالا برای فروش در همین بازار آماده شده است. مدل پایه‌ای این خودرو یعنی Life Energy dCi 130 که گیربکس دستی دارد، قیمتی برابر 34200 یورو داشته درحالیکه قیمت بهترین مدل آن یعنی Initiale Paris Energy dCi 160 تا 46300 یورو نیز افزایش می‌یابد.

به گزارش عصر خودرو، رنو اسپس در مدل پایه مجهز به امکاناتی مانند چراغ‌های LED، رینگ‌های 18 اینچی، سنسور پارک، سیستم چندرسانه‌ای R-LINK2 با مانیتور 8.7 اینچی در کنسول دارد. با افزایش قیمت تا 37700 یورو، مشتریان می‌توانند تیپ Zen آن‌را خریداری کنند که مهم‌ترین مشخصه‌اش داشتن 5 حالت مختلف برای رانندگی است. بعد از این مدل، تیپ Intens آن است که با قیمت 40800 دلار درب برقی صندوق، کروز کنترل هوشمند، چرم‌های Riviera و سیستم کمکی پارک با نام Easy Park برای آن بصورت استاندارد خواهد بود. اما گران‌ترین مدل اسپس، همانطور که گفته شد، Initiale Paris نام دارد؛ رنو برای این مدل امکاناتی مانند رینگ‌های 19 اینچی، سیستم پخش Bose با 12 اسپیکر، سیستم 4Control برای فرمان‌پذیری هر چهارچرخ، چرم‌های ناپا و صندلی‌های 10حالته جلو دارد.

رنو اسپس دو انجین دیزلی و یک انجین بنزینی دارد که بسته به نوع آن‌ها، با گیربکس 6 سرعته دستی و EDC و گیربکس 7 سرعته دوکلاچه همراه می‌شود. مشخصات سه انجین اسپس عبارتند از:

·  dCi 130 توربو دیزلی با قدرت 130 اسب‌بخار و گشتاور 320 نیوتن‌متر.

·  dCi 160 توربو دیزلی با قدرت 160 اسب‌بخار و گشتاور 380 نیوتن‌متر.

·  TCe 200 بنزینی با قدرت 200 اسب‌بخار و گشتاور 260 نیوتن‌متر.
captcha